Exposició. "l´Univers de Cançó de gel i foc".

Joc de trons
Temática del evento: 
Arte
Formato del evento: 
Exposiciones

l´Univers de Cançó de gel i foc. Del 13 de juliol al 29 d´octubre en la Sala Taverna del Castell de Santa Bàrbara

INFORMACIÓ GENERAL

Entrada gratuïta limitada a l'aforament de la Sala

Horari: tots els dies . Matins 10 a 14:00 hores;  Vesprades 16:00 a 19:45 hores

*Des del 11 d'agost de 2017 la sala tancará a les 19 hores.

L'EXPOSICIÓ.

Es presenta una exposició en col·laboració amb l'Editorial Gigamesh i l'Associació AESClick, comissariada per Francis Arrabal, on es realitza un recorregut pels continguts pobles, Regnes, Casas Nobles, d'esta famosa saga literària.

Detall de continguts de l'exposició

 

  • Obra pictòrica de Enrique Corominas

Es presenten una sèrie que il·lustra les portades dels volums de la saga literària.

  • Obra escultòrica de Mike Martinez Man Romero

Ens presenta la seua visió del Tron de Ferro, element icònic d'esta saga. Si bé hi ha una infinitat de Trons de Ferro, l'escultor s'ha inspirat en els treballs de Corominas, generant així una proposta compacta.

Completa la seua visió de la saga amb la presència d'un Caminant Blanco, criatures que hi ha al nord del Mur i personatges amb alt impacte visual.

  • Trages de la Guàrdia de la Nit i Invernalia

La família Cornejo confecciona vestuari per a teatre, cine i televisió des de 1920. La seua roba està present en 17 premis cinematogràfics a millor vestuari. Entre els seus tresors descobrim peces amb 200 anys i enamores que van lluir actors com Rusell Crowe o Charlton Heston. Ha col·laborat amb la famosa sèrie televisiva i ens presenta en esta ocasió dos exemplars de la Guàrdia de la Nit i d'Invernalia.

  • Dioramas de AESCLICK:

L'Associació Aesclick presenta tres diorames d'aproximadament 2 m. en les que es podran contemplar escenes molt siginificativas de la trama literària:

Escena 1 : Batalla en el Castell Negre entre la Guàrdia de la Nit i els Salvatges de Mes Allà del Mur: En esta escena es recrea els edificis del Castell Negre, amb alguns arbres i mobiliari; En ella un grup de salvatges baralla amb els membres de la guàrdia de la nit. Els salvatges han irromput en l'interior junt amb un parell de mamuts i un gegant. Hi ha escaramusses entre els dos grups de guerrers. Alguns personatges d'ambdós bans estaran lluitant o mirant.

Escena 2 : Marxa dothraki en el desert i escena de la Fossa de Daznak amb l'arribada de Drogon, el dragó. En la marxa dothraki es mostra un grup de genets en fila avançant pel desert. Al seu costat esta la recreació de la Fossa de Daznak. Junt amb les portes, Tyrion i Penny amb els seus animals. A un extrem Drogon, el gran dragó Negre, acabat d'aterrar amb les seues ales esteses. En l'arena, alguns gladiadors observant-li. En les grades, ciutadans de Meeren, Daenerys, els seus companys i els seus immaculats tornats cap al dragó.

Escena 3 : Saló del Tron de Hierro amb els personatges de les Grans Casas (i alguns més) de Ponent. Tot el diorama recrea el saló del Tron de ferro, hauran algunes fileres de columnes i en una estrada en el centre, una recreació del Tron de Hierro. Els personatges de Cançó de Foc i Gel estaran distribuïts pel saló amb alguns elements característics de Sa Casa o els seus personatges, ja siga algun arma, copes, llibres, flors o animals, Els Stark amb els seus llops i els seus companys, Ramsay Bolton amb els seus gossos, Varys amb els seus pardalets, etc..

Els personatges en general estaran dret, encara que uns pocs es trobaran assentats, amb alguna interactuació ocasional entre ells.

Així mateix, està previst que una vegada conclosa la campanya estival, es presenten més activitats : trobades literàries, xarrades sobre producció, rodatge i doblaje...

 

 

Data i lloc de realització
13 de juliol de 2017 a 26 de novembre de 2017
Informació complementària
Galería de Imágenes: 
El universo de canción de hielo y fuego.
º
1
2
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16