VIII Jornades de Governs Locals

Informació de l'hemeroteca de notícies municipals per tindre una antiguitat superior a 2 anys

La Regidoria de Noves Tecnologies, Innovació i Informàtica, en col·laboració amb la Universitat Miguel Hernández, celebrarà les "VIII Jornades de Governs Locals

VIII Jornadas de Gobiernos Locales

La Regidoria de Noves Tecnologies, Innovació i Informàtica de l'Excm. Ajuntament d'Alacant, en col·laboració amb la Universitat Miguel Hernández, celebrarà les "VIII Jornades de Governs Locals" que es realitzaran al MACA-Museu d'Art Contemporani d'Alacant, plaça de Santa Maria, 3 i a l'edifici Porta Ferrissa, situat al C/ Jorge Juan, 21, (vesprada del 26 de setembre) els dies 26 i 27 de setembre i 6 d'octubre de 2017 en horari de 10.00 a 20.30 horas.

Enguany, les Jornades tractaran els governs oberts i participatius, basats en la innovació tecnològica, abordant la situació actual dels governs locals a Espana en el context actual d'incertesa econòmica i de processos de renovació institucional. Es debatrà sobre el nou futur dels governs locals, fent especial èmfasi en temes de governança electrònica, govern obert, participació ciutadana, transparència, dades obertes i eficàcia. Es reflexionarà sobre les experiències pràctiques de la gestió pública en un entorn de recursos escassos.

Destinataris: regidors, gerents, empleats públics, agents socials i econòmics, estudiants de ciències jurídiques i socials.

Informació complementària
Documentación: