Una trentena de concerts escolars de la Simfònica Municipal, de gener a maig de 2017

La Casa de la Música acull aquestes actuacions de la Banda Municipal per acostar la cultura musical a la pedrera de futurs professionals.
Rueda de prensa conciertos escolares

 

Diversos col.legis d'Alacant disfrutaran d'aquests concerts basats en el llibret creat per a l'ocasió per Jesús López Moya, on el públic escolar no sols disfrutarà de la sarsuela si no que participarà activament en aquestes dramatitzacions. 

"30 anys de concerts escolars que donen el seu fruit, ja que segones generacions conten als seus pares l'experiència ja vivida per ells fa anys", afirma el director de la Simfònica Municipal, José Vicente Díaz Alcaina. 

El regidor de Cultura, Daniel Simón, apunta: "A Alacant existeix una molt bona pedrera representada en les associacions musicals i s'enmirallen en la nostra Banda, l'única professional de la província d'Alacant, i aspiren en algun moment a formar part d'ella". 

Una trentena de concerts programats fins maig de 2017, on uns 6000 escolars de la Ciutat d'Alacant participaran en aquestes audicions. A aquestes activitats musicals s'afegeixen altres concerts de la Banda Simfònica Municipal: 10 audicions didàctiques adreçades a públic en general i instituts, 7 concerts per a centres educatius de la província, 7 concerts en els mateixos centres d'ensenyament secundari, cicle de joves interprets als que s'afegeixen actuacions musicals en l'Auditori de la Diputació ADDA i altres desplaçaments a distints barris i localitzacions del terrme municipal. 

Tota la programació de la Banda Municipal es pot consultar en http://bit.ly/bsmalicante

Informació complementària
Vídeos: