La resposta del públic porta a la I Mostra de Teatre Breu a cercar un auditori major

Les regidories de Cultura i Joventut van col·laborar el dissabte en l'exhibició de cinc obres a càrrec dels grups" A telón cerrado, Cinética, +Arte, Teatro del Agua y La Tiza".
Imagen relacionada

Alacant. Dilluns 14 de setembre de 2015. 
La notable resposta de públic a la trucada de la I Mostra de Teatre Breu en l'auditori de la Casa de la Música de Cigarreras ha portat a l'organització a pensar en un equipament cultural de majors dimensions i aforament de cara a la pròxima edició. 

Cinc companyies van actuar en una mateixa sessió, des de les 19 hores del citat dissabte 12 de setembre, en aquest certamen "Mini", en el qual van pujar a l'escenari cinc muntatges d'una durada màxima (cadascun) de 15 minuts i representats per actors de fins a 19 anys. 

Les regidories de Joventut i Cultura, dirigides per Marisol Moreno i Daniel Simón, respectivament, impulsen aquesta mostra, lligada a Alacant a Escena. Els tècnics municipals Ángel Casado i Jesús Pizarroso han cooperat perquè aquesta I Mostra comence la seua marxa amb optimisme.

El nombre de companyies a actuar en una mateixa sessió (cinc en aquesta ocasió) serà un altre dels punts a avaluar per l'organització.

La Mostra de Teatre Breu ha sigut inclosa aquest 2015 per vegada primera en el certamen Alacant a Escena, ja consolidat i que acaba de celebrar en el Teatre Principal les representacions compreses en la seua edició número 28.

En la imatge, grups participants a Alacant a Escena "mini", amb la regidor Marisol Moreno.

Informació complementària
Galería de Imágenes: 
Alicante a Escena Mini 2015
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada