La Regidoria de Nov. Tec., Innovació i Informàtica difon la relació de despeses de 2016

Informació de l'hemeroteca de notícies municipals per tindre una antiguitat superior a 2 anys

La Regidoria dóna a conéixer la seua relació de despeses i l'estat d'execució del pressupost

El Concejal Daniel Simón, en la puesta en marcha de la lectura de prensa digital en las bibliotecas

- El regidor de Noves Tecnologies, Innovació i Informàtica dóna a conéixer de forma pública la relació de despeses de la seua Regidoria, així com l'estat d'execució del pressupost de l'exercici 2016.

Alacant. Dimecres 29 de març de 2017.

La Regidoria de Noves Tecnologies, Innovació i Informàtica de l'Ajuntament d'Alacant, dirigida per Daniel Simón, igual que ja va fer amb la Regidoria de Cultura, el passat 28 de març, difon públicament la seua relació de despeses durant 2016, així com les factures i proveïdors a qui s'han destinat els recursos públics del pressupost municipal de la Regidoria.

El regidor impulsa, d'esta manera, la transparència en els assumptes municipals i ret comptes a la ciutadania. Daniel Simón ha manifestat: “No se m'acut forma més clara d'expressar i complir el nostre compromís amb la transparència”.

El pressupost de la Regidoria de Noves Tecnologies, Innovació i Informàtica 2016 ha ascendit, tenint en compte les modificacions pressupostàries realitzades durant l'exercici, a una despesa total d'1.219.009,47 euros. El grau d'execució dels comptes ha assolit el 91,09 %. I s'ha aconseguit un estalvi efectiu, és a dir, cobrint totes les necessitats, que ascendeix a 79,210,22 euros. A açò, cal afegir que, des de la incorporació del regidor, s'ha aconseguit un estalvi al pressupost, ja que no ha sigut necessari pressupostar-los, de 4.204.000 euros, mitjançant l'ús de llicències free, programari lliure, desenvolupaments assistits i maquinari lliure o reutilitzat.

Amb decisions com la de publicar els comptes de l'exercici 2016 de la Regidoria de Noves Tecnologies, Innovació i Informàtica, igual que va fer amb la Regidoria de Cultura, Simón aposta per injectar eficàcia, eficiència i transparència en l'actuació política més pròxima al ciutadà, la que es realitza al seu ajuntament.

Informació complementària