Programa de Formació Permanent Persones Migrades

Informació de l'hemeroteca de notícies municipals per tindre una antiguitat superior a 2 anys

Dilluns que ve 13 de desembre s'inicia el període de preinscripció

Preinscripción cursos de español

Inici del període de preinscripció en línia per als pròxims cursos del Programa de Formació Permanent per a Persones Migrades de la Regidoria d'Immigració, Cooperació i Voluntariat.

УВЕДОМЛЕНИЕ о предварительной онлайн-записи на курсы испанского языка, подготовки к экзамену DELE A2 и CCSE (экзамены на гражданство) от Программы Постоянного Образования для Мигрантов.

NOTICE of Online Pre-registration for the courses of Spanish, preparation for the DELE A2 and CCSE (exams for obtaining the nationality) in the Ongoing Training Program for Migrants.

AVIS de préinscription en ligne aux cours d’espagnol, préparation de DELE A2 et CCSE (examens pour l’obtention de la nationalité) du Programme de Formation Permanente pour les Personnes Migrées.

移民长期培训计划Programa de Formación Permanente para Personas Migradas的西班牙语课程、DELE A2 和 CCSE国籍考试预备课程的新生预注册通告。

إعلان. تسجيلات عبر الانترنت الدروس الاسبانية، تحضير لامتحان الجنسية الاسبانية DELE A2 y CCSE في شعار برنامج تدريبي للأشخاص المهاجرين.

Dilluns que ve 13 de desembre s'inicia el període de preinscripció als cursos d'espanyol, preparació a l'examen de nacionalitat *DELE A2 i *CCSE del primer trimestre del 2022.

El període per a emplenar el formulari de preinscripció comença dilluns que ve 13 de desembre a les 9,00 hores i finalitza aqueixa mateixa setmana, divendres, 17 de desembre a les 14,00 hores. La programació compta amb cursos semipresencials, totalment gratuïts de nivell A, de 40 hores de duració així com cursos per al procediment de la nacionalitat espanyola de 10 hores de duració.

La duració dels cursos és trimestral i es realitzen tant en la zona nord com en el centre d'Alacant.

Aquesta programació va dirigida a les persones estrangeres majors de 18 anys, residents a la ciutat d'Alacant i no castellanoparlant (aquest requisit no és indispensable per a les persones que desitgen inscriure's en els cursos de coneixement socioculturals per a la tramitació de la nacionalitat espanyola).

Per a preinscriure's cal completar el formulari en el següent enllaç: https://nascorformacion.com/formulario-preinscripcion.

Les places són limitades i els mitjans necessaris per a seguir aquestes formacions són; tindre accés a un ordinador amb connexió a internet, email propi i coneixements bàsics d'informàtica a nivell usuari.

S'enviarà un email a les persones admeses els dies 22 i el 23 de desembre de 2021.

Les consultes i informació poden dirigir-se a email : formacionalicante@nascorformacion.com i al telèfon: 636 79 35 77

L'horari d'atenció disponible és de dilluns a divendres de 10.00-14.00 i dilluns i dimecres a la vesprada de 16.00-17.00.