Presentat el Vegan Fests per ara divulgar tot el que fa referència al món vegà.

El regidor de Cultura, Daniel Simón, precissa en la presentació de l'esdeveniment que esta tendència ideològica i forma de vida estan en boga.
Imagen relacionada

- Les jornades veganes a Alacant s'han organitzat en el Centre Cultural Les Cigarreres per a dissabte 1 i diumenge 2 d'octubre, amb lliure accés. 

- Preparades diferents activitats al llarg del cap de setmana, enfocades a tots els públics: concerts, tallers, conferències, xarrades i projeccions, mercadet, espai infantil, gastronomia, etc.

 Alacant. Dimecres, 28 de setembre de 2016.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alacant, Daniel Simón, ha pres part en la presentació de les terceres Jornades Veganes, que conformen un autèntic festival per a tots els públics. La iniciativa es desenrotllarà durant el pròxim cap de setmana al centre cultural municipal Les Cigarreres. 

La tercera edició del Vegan Fest, segons l'organització, pretén abraçar tot el relacionat amb el món vegà i s'exhibeix en jornades de portes obertes per a que la gent conega i s'informe sobre què significa ser vegà/na, promovent un estil de vida diferent, saludable i respectuós amb els animals i l'entorn natural.
  
Daniel Simón ha explicat en la presentació de l'encontre que aquesta forma de vida "està consolidada i en boga, la seua comunitat creix". Al costat de Simón, han intervingut en l'acte Laura Jiménez, Daniel Peral i Francisco Alemany, de l'organització de l'encontre, en què cooperen nombrosos voluntaris. 

El veganisme és un estil de vida basat en el respete cap els animals, una alternativa als alts índex de consum habituals en la societat occidental. El vegà no consumeix cap producte d'origen animal i posa atenció en no utilitzar objectes o servicis (roba, cosmètics, espectacles, etc.) provinents d'altres espècies animals. 

Amb jornades amb les que es desenrotllaran a Alacant els pròxims dies, aquest moviment vol deixar clar que no és una moda, que ha arribat per a quedar-se, com han fet les grans teories i moviments que han canviat el món. 

S'han organitzat una sèrie d'activitats, com conferències, tallers, concerts, mercadet, projeccions, etc. Intervindran especialistes en nutrició, moviments animalistes, figures representatives del veganisme, així com associacions vinculades als drets dels animals, la ecologia i el medi ambient. 

En la imatge, dos instantànies de la presentació, amb el regidor Daniel Simón, Laura Jiménez, Daniel Peral i Paco Alemañ.

S'adjunta galeria amb el programa dels dos dies i cartell, junt a les imatges del festival de l'últim any.  

 

Informació complementària
Galería de Imágenes: 
Tercer Festival Vegano en Alicante
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada