La platja de gossos d'Aiguamarga es converteix en la imatge de la pel·lícula "Mascotas"

La “Doggy Beach” acollirà el pròxim 30 de juliol un gran esdeveniment de presentació previ a la seua estrena i es gravarà un anunci promocional de la pel·lícula
Imagen relacionada

La platja de gossos d'Aiguamarga es convertirà el pròxim 30 de juliol en la imatge de promoció de la pel·lícula 'Mascotas', on es realitzarà un esdeveniment previ a la seua estrena a Espanya.

A partir de les 11.00 hores i fins a les 19.00 hores, els assistents podran gaudir d'un dia complet d'activitats per a ells i els seus animals de companyia. A més, durant la jornada es gravarà un anunci promocional de la pel·lícula.

La regidora de Turisme, Eva Montesinos, destaca la importància que la distribuïdora de la cinta s'haja fixat en Alacant per promocionar l'estrena al nostre país. "Que hagen triat la nostra 'doggy beach' és un motiu d'orgull i satisfacció, no sols pel gran impacte en la promoció turística que açò suposa, sinó també perquè demostra la gran qualitat dels serveis que oferim, ja que som l'única ciutat d'Espanya que compta amb serveis adaptats a les necessitats de les mascotes i els seus amos", ha destacat.

L'esdeveniment comptarà amb circuits d'agility, tallers perquè els xiquets puguen aprendre a tenir cura de les seues mascotes, un escultor d'arena recrearà els protagonistes de la pel·lícula en grans mides, es realitzarà una sessió d'ensinistrament en positiu i una altra amb gossos de teràpia,...

'Mascotas' s'ha convertit la major estrena d'una pel·lícula original en la història dels Estats Units, amb uns ingressos pròxims als 240 milions de dòlars.