L'app 'Moviltik' permet pagar l'ORA des del mòbil

Informació de l'hemeroteca de notícies municipals per tindre una antiguitat superior a 2 anys

L'app està disponible pels sistemes IOS i Android

Pagar l'ORA d'Alacant des del mòbil ja és possible amb Moviltik

Alacant llança la nova aplicació 'Moviltik' per a pagar el temps exacte en la Zona Blava 

La Regidoria de Mobilitat i Accessibilitat posa en marxa l'aplicació gratuïta 'Moviltik' que permet gestionar l'estacionament regulat des del nostre smartphone i pagar pel temps exacte que deixem el cotxe aparcat en la Zona Blava i Zona Taronja d'Alacant. 

'Moviltik' està ja disponible per a usuaris d'Android i IOS en les seues respectius plataformes de descàrrega, i és una ferramenta nova amb què l'usuari podrà gestionar l'estacionament regulat des del mòbil sense desplaçar-se a un parquímetre de forma ràpida, senzilla i segura. 

Funcionament: 

S'ha de realitzar el registre en uns segons introduint la matrícula del vehicle i un número de targeta de crèdit, i poder així de forma rápida i intuïtiva generar un ticket amb el que es va a poder ampliar o desaparcar el cotxe i pagar només pel temps que ha estat aparcat. 

L'app envia notificacions a l'usuari quan expira el tiquet, per la qual cosa es pot renovar des de qualsevol lloc, evitant també possibles sancions. També envia notificacions de multes i la possibilitat de pagar-les des del propi mòbil, així com la gestió d'uns quants vehicles associats a un mateix compte.

Més informació ACÍ.

Informació complementària