L'Alcalde destaca la gran importància per a la ciutat del projecte 'Alacant Es Mou'

Gabriel Echávarri va visitar el Centre de Control de Trànsit per a agrair el treball dels tècnics de la Regidoria de Mobilitat
El Alcalde visita la Sala de Control de Tráfico

L'alcalde, Gabriel Echávarri, va visitar ahir el Centre de Control de Trànsit per agrair el treball dels tècnics de la Regidoria de Mobilitat ja que "col·loca Alacant com a referent en la gestió del trànsit i a l'avantguarda de les ciutats intel·ligents".

L'alcalde, Gabriel Echávarri, i el regidor de Recursos Humans, Organització i Qualitat, Carlos Giménez, junt amb el responsable del Centre de Control de Trànsit de l'Ajuntament, Vicente Linares, van destacar ahir davant dels mitjans de comunicació la importància que tindrà el desenvolupament del projecte 'Alacant Es Mou' per a la ciutat.

Un projecte, ha destacat Gabriel Echávarri, dissenyat per tècnics de la Regidoria de Mobilitat i que es basa en l'experiència d'aquest àrea municipal que porta aplicant la innovació en matèria de gestió de trànsit des de fa molts anys. "Gràcies al gran treball dels empleats de l'Ajuntament i dels regidors Fernando Marcos i Carlos Giménez, hui podem anunciar que Alacant serà un referent a nivell europeu en la gestió del trànsit i les ciutats intel·ligents", ha assenyalat.

El regidor Carlos Gimenez ha destacat que la valoració en l'apartat de Recursos Humans és la més alta de totes les ciutats que s'han presentat a la convocatòria.

El projecte ‘Alacant Es Mou’ suposa una innovació en els sistemes de control de trànsit i portarà aparellats una sèrie de beneficis per als ciutadans i visitants.