L'Ajuntament reconeix la creativitat dels comerços de la Zona Nord per Nadal

Informació de l'hemeroteca de notícies municipals per tindre una antiguitat superior a 2 anys

Natxo Bellido, Sonia Tirado i Pedro de Gea han lliurat els guardons del V Concurs de Decoració Nadalenca d'Aparadors i Comerços Zona Nord 2016

Concurso de escaparates y comercios de Zona Norte

Alacant, divendres 22 de desembre de 2016.- L'Ajuntament d'Alacant, a través de l'Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social d'Alacant i les Regidories de Coordinació d'Àrees i Projectes i de Comerç, han fet lliurament hui dels premis del V Concurs de Decoració Nadalenca d'Aparadors i Comerços Zona Nord 2016, amb els quals s'ha distingit la creativitat dels comerços en els barris de la Zona Nord d'Alacant compresos en el Pla Integral.

L'edil de Coordinació de Projectes, Natxo Bellido, la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Sonia Tirado, i l'assessor delegat de Comerç Pedro De Gea han visitat aquest divendres al matí els establiments guardonats per a fer lliurament dels Premis i felicitar les festes nadalenques als comerciants dels barris de la Zona Nord.

Amb aquesta activitat, que està integrada dins de la programació 'Nadal en la Zona Nord 2016', s'ha pretès de nou establir un al·licient per al comerç local amb la finalitat de que contribuïsca a l'embellecimiento dels carrers durant aquestes festes nadalenques, i alhora fomentar el consum dels ciutadans en els establiments dels barris zona nord.

El concurs té per objecte promoure la creativitat dels comerciants en la presentació dels seus establiments i productes durant el nadal, de manera que siguen més atractius de cara als clients alhora que contribueixen a l'especial ambient festiu d'aquestes dates.

Aquesta cinquena edició del concurs ha comptat amb la participació d'un total de 18 comerços repartits entre els barris de Verge del Remei, Verge del Carmen, Colònia Requena, Juan XXIII 2º Sector i 400 Viviendas.

El Jurat ha considerat que el concurs ha estat molt renyit i ha destacat l'esforçat nivell general d'implicació dels participants. Així mateix, ha convidat als comerços que han decorat els seus establiment però que no han participat en el concurs, al fet que prenguen part de l'edició de l'any que ve.

El Jurat format per tècnics de les Regidories d'Ocupació, Coordinació d'Àrees i Comerç va visitar i va avaluar els 18 establiments comercials dimarts passat 20 de desembre i va decidir atorgar per unanimitat el Primer Premi al Millor Aparador a un establiment que ha participat per primera vegada 'Los dulces de Raquel', de Raquel Martín Rizo, situat en el local 6 de la Plaça d'Alger.

El Segon Premi ha sigut per a l'establiment Autoservicio del Hogar, de Miguel Angel Montero Checa, situat en el carrer Farmaceútico Agatángelo Soler 13, i el Tercer Premi ha sigut per a la Drogueria Loli, que regenta Mª Dolores García Consuegra en el bloc 28 del carrer Esmeralda.