L'Ajuntament fomenta la promoció interna dels funcionaris

Informació de l'hemeroteca de notícies municipals per tindre una antiguitat superior a 2 anys

Setze funcionaris han promocionat, entre Tècnics de Gestió, Administratius i Tècnic Auxiliar

Presa de possessió de funcionaris per promoció interna

Alacant, 17 d'octubre de 2016.

L'Alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri, i el Regidor de Recursos Humans, Carlos Gimémez, han presidit hui dilluns, 17 d'octubre, en el Saló Blau l'acte de presa de possessió dels setze funcionaris que han promocionat a les places d'Administratiu d'Administració General , Tècnics de Gestió i Tècnic Auxiliar de l'Ajuntament d'Alacant.

L'Alcalde ha felicitat els funcionaris que han promocionat i els ha agraït el seu treball diari. "Vosaltres sou els que feu funcionar este ajuntament, la primera imatge que veu el ciutadà quan ve amb un problema i se'n va amb una solució, gràcies a vosaltres", ha destacat el primer edil. El Regidor de Recursos Humans, Carlos Giménez, ha subratllat en la seua intervenció la importància de la promoció que s'aconseguix oferir en l'Ajuntament d'Alacant, " és el compromís de l'equip de govern per la promoció interna". Els nous tècnics i administratius començaran a treballar a partir de hui reforçant les àrees i servicis municipals."

Així mateix, l'edil de Recursos Humans ha posat en valor el treball que exercixen els funcionaris de l'Ajuntament d'Alacant. "El objectiu és oferir uns servicis municipals cada dia millors i més pròxims al ciutadà". "L'aposta i compromís per promocionar la carrera professional dels funcionaris és ferma. Prova d'això són les places de tècnic mig de gestió, per a la promoció dels administratius i posts de gestor administratiu", ha indicat Carlos Giménez.

Informació complementària
Galería de Imágenes: 
Toma de posesión de funcionarios por promoción interna
Presa de possessió de funcionaris per promoció interna
Toma de posesión de 16 funcionarios por promoción interna
Toma de posesión de 16 funcionarios por promoción interna
Toma de posesión de 16 funcionarios por promoción interna