L'Ajuntament d'Alacant avança en el Servici de Mediació per als empleats públics

La Regidoria de Recursos Humans firma un conveni de mediació amb el Col·legi Oficial de Graduats Socials
Convenio Ayuntamiento de Alicante y Colegio de Graduados Sociales para Servicio de Mediación

Alacant, 10 de novembre de 2017

L'Ajuntament d'Alacant avança en el Servici de Mediació per als empleats públics

  • La Regidoria de Recursos Humans firma un conveni de mediació amb el Col·legi Oficial de Graduats Socials.
  • GRADUMED prestarà servicis professionals a l'Ajuntament d'Alacant.

La Regidoria de Recursos Humans de l'Ajuntament d'Alacant porta treballant des de 2016 en el desenvolupament de les activitats necessàries perquè la institució municipal compte amb un procediment intern per a la resolució de conflictes, com a mitjà per a la pacificació interna i la facilitació de la convivència en l'entorn laboral i social, per al que en el si del Comité de Seguretat i Salut es va aprovar la implementació d'un procediment de Mediació.

En la línia de generar l'entorn i facilitar els mitjans perquè la Mediació puga ser una realitat quotidiana, per la que des de la Regidoria que dirigix Carlos Giménez s'ha apostat des d'un principi, es va a firmar un conveni específic amb l'Excm. Col·legi Oficial de Graduats Socials d'Alacant, perquè els mediadors registrats en la institució de mediació del dit col·legi professional, GRADUMED, puguen prestar servicis professionals a l'Ajuntament d'Alacant, en les persones dels seus treballadors.

Per eixe motiu, la firma del corresponent conveni ha tingut lloc en la seu de l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials siti en el carrer Serrano a les 13 hores. En ella han intervingut Sra. Mª Antonia Oliva Verdú, Presidenta del Col·legi de Graduats Socials, i el Regidor Delegat de Recursos Humans D. Carlos Giménez Bertomeu en representació de l'Excm. Ajuntament. Junt amb l'edil ha acudit també Andrés García Trillo, cap de Servici de Prevenció de Riscos Laborals.

La importància del dit acord residix en les moltes oportunitats que oferix col·laborar amb més de 25.000 assessors jurídics registrats en tot el territori nacional en matèria social-laboral. Experts en Relacions Laborals, Sociologia i Recursos Humans, Laboralistes, Auditors Laborals, Mediadors, Consultors en Dret Laboral i de la Seguretat Social, així com en matèria de prevenció de riscos laborals, pèrits en Dret Social i Especialistes en Dret del Treball.