IX Jornades de Governs Locals

La Regidoria de Noves Tecnologies, Innovació i Informàtica, en col·laboració amb la UMH i la Generalitat Valenciana, celebrarà les "IX Jornades de Governs Locals"
IX Jornadas de Gobiernos Locales

La Regidoria de Noves Tecnologies, Innovació i Informàtica de l'Excm. Ajuntament d'Alacant, en col·laboració amb la Universitat Miguel Hernández i la Generalitat Valenciana, celebrarà les "IX JORNADES DE GOVERNS LOCALS. L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA, LA CIUTADANIA I LA TECNOLOGIA".

Són unes Jornades gratuïtes, que se celebraran a l'edifici de Porta Ferrissa, carrer de Jorge Juan, 21, els dies 13 i 14 de setembre.

Presentació: El curs aborda la situació dels governs locals a Espanya en el context actual d'incertesa econòmica i de processos de renovació institucional i normatiu. Es debatrà sobre el nou futur dels governs locals, tenint molt en compte la nova normativa de contractació pública i de seguretat tecnològica. Es farà especial èmfasi en temes d'innovació pública, governança electrònica, govern obert, participació ciutadana, i eficàcia. Es reflexionarà sobre les experiències reeixides de la gestió pública en un entorn de governs oberts.

Inscripció en: http://universite.umh.es/fpogestion/aspx/Preinscripcion/Preinscripcion.aspx (trieu opció Cursos d'Estiu i seleccioneu les IX Jornades de Governs Locals).

Destinataris: regidors, gerents, empleats públics, agents socials i econòmics, estudiants de ciències jurídiques i socials.

Duració: 25 hores.

Directors:

  • Dr. Manuel Arena Sáez. Director de l'Institut Nacional d'Administració Pública. Catedràtic de Ciència Política i de l'Administració. Universitat Rei Joan Carles.
  • Dr. Enrique Conejero Paz. Professor de Ciència Política i de l'Administració. Universitat Miguel Hernández d'Elx.
Informació complementària