Educació obri el curs escolar amb un cicle de xarrades per a educar des de la convivència

Aquest dilluns 23 d'octubre inaugura un cicle de xarrades per a educar des de la convivència, el respecte a la diversitat i la motivació per l'aprenentatge
Educació obri el curs amb una xarrada formativa per a famílies

Alacant, dimecres 18 d'octubre de 2017.- La Regidoria d'Educació, dirigida per l'edil María José Espuch, inaugurarà el curs escolar 2017-2018 dilluns que ve 23 d'octubre amb la primera de les xarrades formatives que durant l'últim trimestre de l'any es desenvoluparan en el Centre de Recursos Educatius Municipal (CREM), dirigides a les famílies i al professorat de la ciutat d'Alacant en el marc del projecte 'Alacant, ciutat educadora', per a abordar la responsabilitat de l'educació des dels valors de convivència, respecte a la diversitat i motivació per l'aprenentatge.

María José Espuch ha destacat la importància que les famílies compten amb assessorament especialitzat i recolze en la tasca d'educar als seus fills i filles, i ha animat a assistir a les conferències, que en tots els casos es desenvoluparan de 18:30 a 20:30 hores en el CREM, situat en el número 19 de la calle Padre Mariana.

Així, la primera de les xarrades arrancarà dilluns que ve 23 d'octubre, amb la conferència 'Educar en positiu', a càrrec de Guillermo Ballenato Prieto, psicòleg i docent, i expert en educació i comunicació.

El dilluns 6 de novembre tindrà lloc la xarrada 'Educar en la convivència' a càrrec de Diana Guijarro Martínez, psicòloga i coordinadora del Departament Tècnic de Prevenció de l'Absentisme Escolar de l'Ajuntament d'Alacant, i Rafa Guijarro Peral, agent de la Policia Local d'Alacant adscrit al GAVID (Gabinet de Violència Domèstica).

El dilluns 20 de novembre, el CREM acollirà la xarrada sobre 'Internet, un més en la família', a càrrec de Laura Mateo, psicòloga, i experta universitària en Direcció i gestió de Xarxes Socials en l'Empresa.

Finalment, el dilluns 4 de desembre, la Regidoria d'Educació ha organitzat la trobada 'Descobrint el món de les emocions' a càrrec de Begoña lbarrola, psicòloga i terapeuta Infantil especialitzada en problemes de conducta i discapacitat. Coautora de dos programes d'Intel·ligència Emocional 'Sentir i Pensar' per a Educació Infantil i Primària i de 'Fonaments de la Musicoterapia' i autora de múltiples contes.