Educació crida a donar llibres per al col·legi Gloria Fuertes

Perquè tots els escolars del centre tinguen en la seua casa almenys un llibre infantil
espuch_en_el_gloria_fuertes

    La regidora d'Educació i Igualtat, María José Espuch, ha fet una crida a la participació ciutadana en la campanya de recollida de llibres de literatura infantil que duu a terme el col·legi Gloria Fuertes d'Alacant, amb l'objectiu que totes les xiquetes i xiquets del centre tinguen en la seua casa almenys un llibre infantil.

   L'edil ha visitat aquest divendres el col·legi d'educació especial per a fer lliurament de dos lots de llibres que en el seu contingut promouen la igualtat, escrits en llengua castellana i en valencià, i per a participar en la festa d'intercanvi de llibres de roses de paper elaborades per la comunitat educativa del propi centre.

   "Volem mostrar el suport des de les Regidories d'Educació i Igualtat a aquesta iniciativa que ha engegat el col·legi Gloria Fuertes, situat en la zona nord, i compartim el seu missatge: cap xiquet o xiqueta, depenent de la seua situació econòmica o del barri en el qual residisquen, ha de quedar-se sense l'oportunitat de llegir llibres".

   Els llibres han de tenir qualitat literària, i poden estar en els idiomes castellà, valencià, anglès, francès, àrab, romanès, xinès. i en diferents llenguatges: Braille, pictogrames, o llenguatge de signes.

   La donació dels llibres pot realitzar-se directament en el col·legi Gloria Fuertes, o en col·legis que col·laboren en aquesta iniciativa Sant Gabriel, La Florida i Voramar, la seu de la Cívica (carrer Perú 16). També, poden adquirir els llibres que es donaran directament en la llibreria 'Va de contes' (Passatge Tibe nº 7 de Sant Vicent del Raspeig ) i Llibreria Chus (carrer L'Ordana nº 18 de Sant Joan d'Alacant).