Convocatòria de Subvencions de Cooperació Internacional

Dirigida a ONGD del municipi d'Alacant.
Anagrama de la Concejalía

Amb data 17 d'agost s'ha publicat en el BOP d'Alacant l'extracte de la CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER AL FINANÇAMENT DE PROJECTES DE COOPERACIÓ INTERNACIONAL, DIRIGIDA A ONGD DEL MUNICIPI D'ALACANT, d'aquest any 2020. Així mateix, s'ha anunciat la publicació en l'apartat "Subvencions" del web de l'Ajuntament d'Alacant (https://www.alicante.es/es/subvenciones).
La convocatòria va ser aprovada per la Junta de Govern Local el passat 4 d'agost i el termini de presentació de sol·licituds és d'un mes a comptar de l'endemà de la seua publicació en el BOP.

En breu es podrà consultar la informació i accedir als documents relatius a aquesta convocatòria en la Base de Dades Nacionals de Subvencions, per la qual cosa, si estan interessats, els instem a consultar-la a partir de hui mateix.

Adjunts a la direcció es troben els documents integrants de la convocatòria (Bases i Annexos).

 

IMPORTANT: tota documentació o comunicació haurà de presentar-se a través del Registre Electrònic de l'Ajuntament d'Alacant, especificant-se l'àrea de COOPERACIÓ com a destinació.

Per a qualsevol dubte, quedem a la seua disposició en aquesta adreça de correu electrònic: programa.cooperacion@alicante-ayto.es i també en el telèfon: 965 230 267.