Alacant a Escena presentarà sis obres en el Teatre Principal del 4 a l'11 de setembre

El regidor de Cultura, Daniel Simón, ha anunciat que el primer grup premiat, amb obra d'autor viu participarà en la Mostra d'Autors Contemporanis.
Imagen relacionada

Alacant. Dilluns 31 d'agost 2015.

-- La XXVIII Mostra de Teatre Amateur Alacant a Escena presentarà 6 obres en el Principal, del 4 a l'11 de setembre. A més, la programació inclou la Mostra de teatre breu “Aescena mini” el dia 12 en Les Cigarreras.

La Mostra de Teatre Amateur Alacant a Escena ha presentat avui el seu programa amb 6 representacions, que s'oferiran en el Teatre Principal d'Alacant del 4 al 11 de setembre. Així, l'actual edició ofereix una programació variada amb grups procedents d'Alacant, Elx, Alcoi, Sant Joan i El Campello, a més del grup convidat, Taules, del Pinós. El cartell del certamen es completa amb la Mostra de teatre breu “Aescena mini”.

El regidor de Cultura, Daniel Simón ha presentat avui la 28 edició d'Alacant a Escena, al costat de la regidora de Joventut, Marisol Moreno, el director del grup de teatre convidat Taules, José Antonio Pérez Fresc i el tècnic municipal coordinador, Ángel Casado.

Daniel Simón ha anunciat la novetat d'enguany: “el primer dels grups que en el ránking guanyador complisca amb el requisit de presentar una obra d'autor viu, participarà per primera vegada en el gran aparador nacional que és la Mostra de Teatre Español d'Autors Contemporanis al novembre”. 

La Mostra, organitzada per la regidoria de Cultura, compta amb el patrocini de la Diputació d'Alacant i la col·laboració de la regidoria de Joventut amb Aescena mini “dirigit a autors menors de 19 anys que presentaran 5 obres amb una durada màxima de 15 minuts, la qual cosa suposa un important suport a la pedrera del teatre”, ha indicat Marisol Moreno. Pérez Fresc ha anunciat el musical Annie que presentarà el grup convidat, Taules “amb 36 anys d'activitat teatral al Pinós”.

El programa d'Alacant a Escena s'ha elaborat amb 5 obres seleccionades de les 25 que es van presentar a concurs, representades per grups no professionals de 9 poblacions de la província. A aqueixes 5 se suma el grup convidat.

Veure programa

Totes les obres donaran començament a les 20 hores. El preu de les entrades serà de 8 euros i es posaran a la venda a partir de l'1 de setembre en taquilla del Teatre Principal, de 12 a 14 hores i de 17 a 21 hores, i també a través del telèfon 902.444.300 i en internet, a través de www.instanticket.es i www.teatroprincipaldealicante.com 

La gala de lliurament de premis als muntatges i interpretació més destacats de la Mostra tindrà lloc la nit del dia 11 de setembre, a partir de les 20 hores, durant l'actuació del grup convidat. 

L'accés a la Mostra de teatre breu, “AE mini”, serà gratuït. El dissabte 12 de setembre en la Casa de la Música de les Cigarreras. Les representacions donaran començament a les 19 hores. La votació del públic decidirà com és la proposta més destacada. Veure programa