Mostra de Teatre d'Autors Contemporanis

Fechas: 
3 de novembre de 2017 a 11 de novembre de 2017
XXV Muestra de Teatro

Del 3 a l'11 de novembre la ciutat centrarà la mirada del món teatral amb un planter de propostes que inclouen comèdies, drames, experiències de carrer, cabaret i teatre popular destinades a tot tipus de públic, també l'infantil i l'adolescent. Aquestes iniciatives es completen amb tallers, presentacions de llibres i publicacions, debats i altres cites de calat cultural.

Com a novetat en aquesta edició, per a festejar els 25 anys, la Mostra ha preparat la lectura dels textos dramàtics sorgits en el Laboratori d'Escriptura que afavoreix l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert i que, amb el nom de ‘Memòria de les Cigarreras d'Alacant’, s'ha desenvolupat amb la presència d'autors interessats en l'escriptura contemporània.

Així mateix, una altra activitat singular és l'organització d'una exposició que es penjarà en la sala Blanca del Centre Cultural Les Cigarreras amb diversos materials, cartells i llibres entre ells, que arreplegaran part de la memòria d'aquests anys.

Diversos emplaçaments. Teatre Arniches i Principal d'Alacant, Centre Cultural Les Cigarreras, Paranimf de la UA, Plaza del Mercat, etc.

Informació complementària
Documentación: 
Vídeos: 
Roda de premsa de l'edicio de 2017