II Festival de Música Mediterrània de Tabarca

Fechas: 
30 de setembre de 2017
II Festival de Música mediterránea de Tabarca

II Festival de Música Mediterrània, Illa de Tabarca

 

Dissabte 30 de setembre de 12 a 23.30 hores. Entrades: 35 / 40 euros (transport inclòs). Venda anticipada en www.wegow.com

 

Eixides vaixell a Tabarca: Alacant 10.30 h. Santa Pola 11 h.  || Eixides des de Tabarca 23.30 h.

 

 

Actuacions musicals:

El Niño de Elche  David Cordero.

NIÑO DE ELCHE és un cantaor atípic. Artista multidisciplinar que combina el cant i el toc flamenc amb la perfomance, la poesia, la lliure improvisació, el minimalisme, la cançó d'autor, el rock, el cant en moviment o l'electrònica, entre altres disciplines. Brillant, singular, arriscat,...són algunes de les moltes coses que s'han dit de NIÑO DE ELCHE.

Vieux Farka Tourè

Vieux Farka Toure ha sabut trascendir la imatge de son pare, l'influent músic africà Ali Farka Touré. Hui en dia és elogiat pels seus directes farcits d'energia i d'interpretació lliure. El seu carisma i el somriure lluminós en escena captiva a tot tipus d'audiències tot i les barreres de l'idioma de les seues lletres. Sempre envoltat del càlid i bailable rock del desert, amb bases de reggae, funs electònic amb obsesius grooves i pulsacions acústiques de blus amb tocs de bella melangia. 

Melange

Melange són quatre músics curtits en bandes com Lüger, Magic Bus, RIP KC y Reserva Espiritual de Occidente, entre altres, que han decidit unir esforços per a donar forma a un projecte de folck rodamón que beu igualment de la psicodèlia de Soft Machine que de Vainica Doble, el Kautrock o el folk. La banda s'acaba d'estrenar amb un debut homònim, un doble àlbum de psicodèlia nòmada i hipnòtica que es fon en arrels del folclore tradicional mediterrani. 

Alex Serra (Gato Suave)

D'origen alacantí-català, Alex Serra ha recorregut el món sencer a través del seu projecte personal “the backpack sessions” fent el que més li agrada, cantar. De veu prodigiosa, Alex ha conreat el seu art amb l'estudi dels clàssics del soul, realitzant meravelloses adaptacions de cançons des d'Aretha Franklin fins a Caetano Veloso. Actualment Alex Serra té un estil propi i un pseudònim "Gato Suave", amb el qual participa en Festivals de tot el món. 

Joan Colomo

Pop amb veu pròpia (o cançó contemporània). O com afirma Martí Sales, Colomo "ha aconseguit el que tants persegueixen i molts pocs troben: un estil inconfusible". El seu cinquè treball en solitari "Sistema" comença amb "Nada", una peça acústica amb reflexions en castellà, i acaba amb "Tot", una cançó de bressol en català. El fil conductor està clar en "Sistema", una constel.lació formada per catorze temes molt diferents i, alhora, amb el segell Colomo. 

con voz propia (o canción protesta contemporánea) O como afirma Martí Sales, Colomo "ha conseguido lo que tantos persiguen y tan pocos encuentran: un estilo inconfundible". Su quinto trabajo en solitario "Sistema" arranca con “Nada”, una pieza acústica con reflexiones castellano, y acaba con “Tot”, una canción de cuna en catalán. El hilo conductor está claro en “Sistema”, una constelación formada por catorce temas muy diferentes y, al mismo tiempo, con el sello Colomo.

Los Manises

Los Manises són un duo jove d'Elx, no tenen baterista i tampoc prejudicis. Una guitarra, un baix, una caixa de ritmes i alguns efectes són suficient per construir unes cançons plenes de color. Combinen amb igual gràcia una camisa de flors i un bigot que els matisos tropicals i les guitarres de rock alternatiu dels anys 90 de les seues cançons. Quasi tot val en la coctelera de sons de Los Manises, una falta de complexos que els emparenta a la vegada amb els barcelonins ZA i amb el moviment Trap`. 

POOL TALKS i activitats paral.leles

Les activitats paral.leles tractaran sobre conceptes pròixms a la concienciació mediambiental, la cultura del reciclatge i la sostenibilitat. Per a la seua reutilització es comptarà amb agents culturals locals, com Resonantes, Atrapalatrop, i Instituts, Associacions i fundacions pròximes a aquests valors com Ecoalf, Ecoembes, Institut d'Ecologia Litoral, etc..

 

Informació complementària
Vídeos: