Festival de Rock Local d'Alacant 2017 - "Plataforma"

Fechas: 
25 de novembre de 2017
II Festival de rock Ciudad de Alicante - Plataforma

Festival que naix de la II convocatòria pública de la Regidoria de Cultura i que no solament oferirà divertimento a gran nombre de població, sinó que ha de ser contemplada des del punt de vista estratègic, com un suport i foment de la música en la nostra ciutat.

Amb la programació del Festival de Rock Local "Plataforma", Alacant completarà una oferta lúdica i cultural, versàtil i reflex del panorama musical de la nostra ciutat.

El Festival forma part del pla estratègic de la Regidoria de Cultura d'Alacant. Organitzat per Cooperativa Cultural Mistos, en col·laboració amb el Centre Cultural Les Cigarreras i les promotores Santa Leonor i Un fulgor de moda antònima. Compta amb el patrocini de la Regidoria de Cultura i Diputació d'Alacant, i la col·laboració de Cerveses Ambar, Movistar +, L'Escola de Rock UMH (Universitat Miguel Hernandez) i el Periòdic Informació.

L'esdeveniment serà d'Accés Gratuït sent necessària invitació. Aquestes és es podran arreplegar des del 8 de novembre en tenda Movistar de l'Avinguda d'Alfonso el Sabio 37 d'Alacant i Calle Esportista Sergio Cardell 2 en Platja de Sant Joan.

 

Programació

D'11 a 19 hores en el Jardí Vertical de les Cigarreras

  • Comprat musical, amb llocs de vinils, venda i intercanvi d'instruments.
  • Marxandatge Bandes Locals.
  • Foodtrucks i begudes a preus populars.
  • Activitats musicals guiades, per als més xiquets.
  • Escenari expressa't: Obert a totes les bandes alacantines que vulguen expressar-se en directe de 17:00 a 19:00 en aquest escenari, del que eixirà una de les bandes del cartell de la següent edició 2018.

En les Aules CAMON:

Activitats i tallers formatius per a músics i no músics, organitzats per "L'Escola de Rock" de la universitat Miguel Hernandez, d'Elx.
Taula Redona: "Música i escena alacantina Realitat o ficció?” Amb la participació de professionals de la Indústria Cultural d'Alacant, València i Murcia.
Gratuïts. Inscripcions ací

Programació Nocturna en la Caixa Negra

Comptarà amb els directes de 6 bandes locals de diferent estètica i estil: - Rosy Finch, Cuneo, Antilliscants, Otto, Nestter Dònuts, Cain´sDinasty, No Habite Knobs. No oblides arreplegar la teua invitació gratuïta en Tendes Movistar de l'Avinguda d'Alfonso el Sabio 37 d'Alacant i Calle Esportista Sergio Cardell 2 en Platja de Sant Joan.

Informació complementària
Documentación: 
Vídeos: