Espai Sèneca

Tipo de equipamiento: 
Equipaments culturalsCentres culturals
Equipaments culturalsMuseus i sales d’exposicions
Espais polivalents
Espacio Séneca

Les instal·lacions de l'antiga estació d'Autobusos són gestionades des de gener de 2021 per la Regidoria de Cultura, sent un espai estratègic per a desenvolupar en ell exposicions, esdeveniments d'arts escèniques i actuacions musicals, entre altres fins, donades les seues possibilitats quant a dimensions i altura.

Compleix amb els requisits necessaris per a l'organització d'esdeveniments de diversa índole, ja que és completament accessible, compta amb 550m² i sostres de gran altura; característiques estructurals essencials per a desenvolupar esdeveniments, que fins hui eren difícils de situar en altres espais públics i privats de la ciutat.

En aquest espai, s'han realizdo millores per a perfeccionar aspectes com els de so (evitar reverberacions), sòls, etc

Part de la seua història es conserva en el seu interior amb els murals de Gastón Castelló, pintures de més de mig segle amb imatges de la ciutat i del conjunt de la província que es mantenen dins de la vella terminal. Aquests aspectes donen singularitat a un edifici que ha format part de la vida de la nostra Ciutat i constitueix ja part del patrimoni històric de la ciutat.
 

Ubicación: 
Horario: 

Horari a partir del 6 de novembre:
De dimarts a dissabte de 10.30  a 13.30 h. y de 17.30 h a 20.30 h.
Diumenge de 10.30 a 13.30 h.
Dilluns tancat

Amb motiu de la celebració de la festivitat de Santa Rita el divendres 24 de maig, romandrà tancada al públic en horario de vesprada.
 

Contacto: 
Telèfon: 
965147160