Cultura Resident. Programa de Residencias para Creadores

Cultura Resident

Termini de presentació de sol·licituds fins al 15 d'octubre del 2017 (El termini d'inici serà imminent; es podrà presentar la documentació des de l'endemà de la publicació el DOGV)

Termini de presentació de sol·licituds fins al 15 d’octubre del 2017

Objecte: 4 places per a creadors que presenten propostes inèdites o que estiguen en vies d’investigació i requerisquen d’un impuls per a la seua producció.

Persones beneficiàries: Poden optar a la convocatòria creadors que desenvolupen la seua activitat en l’àmbit de la creació visual, escènica, musical, literaria o audiovisual actual.

Per tal d’impulsar la creació artística, la Direcció General de Cultura i Patrimoni, mitjançant el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, publica aquesta convocatòria per facilitar a quatre creadors temps, espai, acompanyament i recursos per a la producció de quatre projectes artístics inèdits.

La iniciativa va adreçada a creadors lligats a la creació contemporània, que presenten propostes inèdites o que estiguen en vies d’investigació i requerisquen d’un impuls per a la seva producció, i que tinguen com a objectius l’experimentació i innovació en l’àmbit de la creació artística actual en el seu sentit més ampli.

Es seleccionaran quatre projectes, almenys dos dels quals correspondran a creadors arrelats a la Comunitat Valenciana. En aquest sentit es seleccionaran dos projectes que desenvoluparan una residència de dos mesos i dos projectes que tindran un període de residència de quatre mesos.

Tota la informació en la web del Consorci de Museus de la G.V.

Inscripción
Plazo: 
4 de setembre de 2017 a 15 de octubre de 2017
Informació complementària