Buitblanc. Convocatòria de projectes expositius Centre Cultural Las Cigarreras 2019-2020

CONVOCATORIA PROYECTOS EXPOSITIVOS CENTRO CULTURAL LAS CIGARRERAS 2019-2020

Convocatoria tancada

Buitblanc. Convocatòria de projectes expositius Centre Cultural Las Cigarreras 2019-2020

Període de presentació del 24 de gener al 24 de febrer de 2019

La Regidoria de Cultura obri la IV Convocatòria pública de presentació de projectes expositius d'arts plàstiques i/o mostres d'interés cultural, artístic, divulgatiu, científic o social per a la seua exhibició en la Caixa Blanca del Centre Cultural Las Cigarreras, per als anys 2019-2020, com a complement a altres propostes expositives fruit d'iniciatives institucionals, municipals i/o de la col·laboració amb altres institucions públiques i privades.

Els projectes seleccionats seran objecte cadascun d'ells d'una exposició organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alacant en la Caixa Blanca, sala d'exposicions del Centre Cultural Las Cigarreras. Acollirà projectes que aborden la creació artística contemporània i la innovació en els processos creatius.

D'acord amb el Pla del Centre, es valoraran els projectes de comissaris i/o artistes, a títol individual o col·lectiu, lligats a la creació contemporània, que presenten proposades que estiguen en vies d'investigació i requerisquen d'un impuls econòmic per a la seua producció o desenvolupament, valorant l'experimentació i innovació en l'àmbit de la creació artística, així com, la introducció de nous formats i discursos expositius. Pot presentar-se a la convocatòria qualsevol persona física o jurídica, artistes i/o comissaris tant locals com nacionals i internacionals.

Més informació en les bases

Període de presentació del 24 de gener al 24 de febrer de 2019

Formulari de presentació de projectes

Inscripción
Plazo: 
24 de gener de 2019 a 24 de febrer de 2019
Informació complementària