Taller pràctic amb obsequi per a l'estalvi d'energia

Taller práctico de ahorro en el hogar
Temática del evento: 
Otros
Formato del evento: 
Cursos/Talleres

Taller pràctic realitzat per LEROY MERLIN dins del programa Llars Verdes de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alacant.

TALLER PRÀCTIC D'ESTALVI 

Dissabte, 28 de maig de 2022

10:45 h Recepció de participants.

11:00 a 12:00 h Repàs dels punts a tindre en compte per a l'estalvi d'energia i aigua, així com els nous hàbits que anem adquirint a la llar. (Presentació amb videos i preguntes del públic assistent) .

12:00 a 13:00 h Taller pràctic d'estalvi a la llar.

13:00 h Conclusions i fi de l'activitat amb obsequi (endoll intel·ligent) gentilesa de LEROY MERLÍN per al públic participant.

Lloc de realització: Espai multiusos de l'Observatori de Medi Ambient. (Av. Unicef, s/n. 03010 - Alacant) . Transport públic: Línies Bus 13, 8, 24. // TRAM 2 (Parada: Mestre Alonso) .

Al tractar-se d'una activitat gratuïta i oberta al públic general resident en el municipi d'Alacant, qui desitge participar en el taller pràctic d'estalvi a la llar ha de sol·licitar preinscripció, havent de ser confirmada per l'Organització, ja que la inscripció està limitada a 30 places.

La inscripció s'ha de sol·licitar en el següent correu electrònic del Departament d'Educació Ambiental de l'Ajuntament d'Alacant: medioambiente.educacionambiental\@alicante.es indicant l'activitat (taller pràctic d'estalvi a la llar) , així com el nom i cognoms de la persona interessada a participar i n.º telèfon de contacte. (Les dades seran tractats atenent a la LOPD - Llei de Protecció de Dades).

'Per prevenció usa la mascareta'

 

Data i lloc de realització
28 de maig de 2022
- 11:00 h
a 13:00 h
Avenida
Unicef, s/n.
03010
Observatorio de Medio Ambiente