Diari d'actuacions del Teatre Principal (1847-1962)

175 aniversario Teatro Principal
Dades de la publicació
Tipus: 
Altres publicacions
Tema: 
Teatre
Autor: 
Autores diversos. Legado familia Portes.
Editor: 
Fundación Mediterráneo
Páginas: 
87
Preu: 
Gratuït

175 Aniversari del Teatre Principal. Exposició del 28 de gener al 18 d'abril de 2022, comissària Juana María Balsalobre.

Els arxius guarden una múltiple, diversa i variada documentació sobre el Teatre Principal que, per fortuna, es conserva com la valuosa col·lecció de la Família Portes, que es troba depositada en el Centre de Documentación, Investigación i Innovació Educativa de Fundació Mediterrani. Una mostra d'esta col·lecció, per primera vegada, ha ocupat en l'exposició visualment un espai semicircular, una línia del temps en una tablet sobre una guia i en l'estructura interlocutòria portant s'ha retolat cada any pel qual llisca per a descobrir un limitat nombre de fulls manuscrits de cada un dels llibres de diaris d'actuacions

Per a adquirir aquelles publicacions disponibles a l'Ajuntament, pot dirigir-se a la Llibreria Municipal. No obstant això, aquelles no disponibles o esgotades poden ser consultades en la Xarxa de Biblioteques Públiques d'Alacant i en la Biblioteca de l'Arxiu Municipal.

Pot consultar més publicacions en el Catàleg de publicacions municipals