Setmana Santa 2018

Setmana Santa 2018
Semana Santa 2018

Té la Setmana Sana alacantina no sols la quialitat de bellesa, sinó un accent personal. La rica conjunció de cant de saetes, de la presència de dames amb mantellina, de bandes de música on la corneta i el tambor adquireixen el pes solemne de la gravetat d'elegant i sobris estendards, donen custòdia i preeminència a uns guarnits passos, que s'acompanyen de confraries vestides dels sobris colors del dolor.

Les distintes manifestacions i actes amb què es prepara l'arribada de la Setmana Santa, com ara viacrucis, concerts o assajos amb els trons, donen pas a la solemmne celebración amb el Pregó que va tenir lloc a la cocatedral de Sant Nicolau. Les vint-i-set processons i els aproximadament trenta conjunts escultòrics guarnits amb flors, s'entrellacen i poblen els barris, les places i les avingudes de la nostra ciutat.

A pesar de la solemnitat pròpia de la Setmana Santa, vindre a Alacant aquets dies permet al visitant poder alternar les estones de recolliment amb les de diversió, sempre en un ambient càlid i acollidor.

Informació complementària
Documentación: 

El Capuchino 2018