Setmana Europea de la Mobilitat 2022

Setmana Europea de la Mobilitat 2022

Setmana Europea Mobilitat 2022

Amb el lema “Connectant millor”, la Regidoria de Mobilitat i Trànsit de l'Ajuntament d'Alacant ha celebrat la Setmana Europea de la Mobilitat 2022. Es tracta de la principal campanya de sensibilització sobre mobilitat urbana sostenible en l’àmbit europeu, a la qual Alacant se suma, i en la qual es fomenta el canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents.

 

Entre el 16 i el 22 de setembre de 2022, els alacantins van poder gaudir de diferents activitats com els tallers per a la reparació de bicicletes, la gimcana “Torres de l'Horta”, diversos itineraris per als vianants, la jornada Biciescola, el registre gratuït de bicicletes amb Biciregistre, així com de la tradicional Ciclovia Litoral en la qual es tanca al trànsit general la cornisa marítima entre la plaça de la Porta de la Mar i l'avinguda de la Vila Joiosa per al gaudi de bicicletes i patinets elèctrics.

 

Un esdeveniment fix en el calendari de la ciutat d'Alacant, en el qual cada any s'involucren i gaudeixen més persones, totes elles conscienciades en la necessitat d'utilitzar formes de transport més sostenibles.

Informació complementària
Vídeos: