Educació organitza el dia 16 una jornada de Mona als peus del Castell de Sant Ferran

Les famílies podran gaudir d'infinitat de jocs tradicionals
Jornada de Mona Espuch, Educació

La Regidoria d'Educació, que dirigeix l'edil María José Espuch, ha organitzat enguany per primera vegada la jornada 'Al Castell de Sant Ferran porta la teua Mona jugant' dirigida a les famílies de la ciutat d'Alacant, que es realitzarà el diumenge 16 d'abril a la vesprada, als peus del Castell de Sant Ferran.

Aquesta jornada de convivència començarà a les cinc de la vesprada i acabarà sobre les set de la vesprada, i inclourà el repartiment de xocolatines i la realització d'infinitat d'activitats lúdiques tradicionals dirigides als xics i xiques de la ciutat.

Així, els participants podran gaudir de tallers de manualitats de reciclatge, jocs de corda, boletes, petanca, sambori, peus quiets, birles, tres en ratlla, recorregut de xapes, estirar la corda, gimcana, xanques, carrera de sacs i jocs de cooperació.

María José Espuch ha animat a totes les famílies a participar en aquesta jornada de recuperació de tradicions de la ciutat, en el marc del programa 'Alacant, Ciutat educadora' posada en marxa per la Regidoria d'Educació, amb la qual es pretén fomentar que els xiquets i xiquetes construïsquen records de convivència en els nostres espais tradicionals d'Alacant.