El Capuchino 2022

EL CAPUCHINO 2022
Cartel Semana Santa  2022

 

“El Capuchino” és el programa de mà que edita la Junta Major de Germandats i Confraries d'Alacant. Aquesta publicació té una tirada de 20.000 exemplars, cadascun amb 116 pàgines. En ella se sintetitzen els dies i horaris dels actes litúrgics i les processons de la Setmana Santa d'Alacant 2022, la primera que té la catalogació d'Interés Turístic Nacional.

 

S'hi inclouen els itineraris i les hores de pas pels principals punts de cadascuna de les processons. Els codis QR també s'han situat en les pàgines dedicades a cadascuna de les 27 confraries i germandats d'Alacant. L'escaneig permet conéixer la història i els aspectes més destacats de cadascuna. Les imatges que acompanyen les informacions relatives a les confraries i germandats han sigut realitzades per setze fotògrafs col·laboradors de la Junta Major.

“El Capuchino” es pot recollir a la Casa de la Festa, en horari de dilluns a divendres, de 9.00 a 21.30 hores i al Museu de Fogueres, els dissabtes i diumenges, des de les 10.00 fins a les 14.00 hores.

 

Informació complementària
Documentación: 

El Capuchino 2022