Ajuntament i GV col·laboren en el desenvolupament de projectes per a una ciutat més inclus

Informació de l'hemeroteca de notícies municipals per tindre una antiguitat superior a 2 anys

Oltra trasllada el seu suport per a impulsar el Pla de Ciutat, l'estratègia DUSI-Les Cigarreras i el Pla d'Inclusió Social

Ayuntamiento y GV trabajan por una ciudad más inclusiva

Alacant, dilluns 6 de febrer de 2017.- L'Ajuntament d'Alacant, a través de la Regidoria de Coordinació de Projectes, que dirigeix Natxo Bellido, i la Generalitat Valenciana, de la mà de la seua vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, han posat de manifest hui la seua voluntat de col·laborar en el disseny i engegada de projectes perquè la ciutat d'Alacant siga un espai amable, acollidor, i que brinde igualtat d'oportunitats per a caminar cap a una societat inclusiva.

La vicepresidenta Mónica Oltra ha mantingut aquest dilluns una reunió de treball amb el regidor de Coordinació de Projectes i el seu equip per a conèixer els detalls de la labor que el Consistori alacantí duu a terme per a elaborar el Pla de Ciutat, l'estratègia DUSI-Les Cigarreras i el Pla d'Inclusió Social.

"La Generalitat va a recolzar aquests plans que hui ens han exposat, i que tenen molt a veure amb pensar la ciutat: passem del paradigma de les ocurrències, o d'utilitzar la ciutat a benefici d'uns pocs, a pensar la ciutat per a tots els ciutadans i ciutadanes que viuen en ella, a pensar la ciutat des de l'equitat i la justícia social", ha remarcat Mónica Oltra al final de la trobada.

En aquest sentit, la vicepresidenta i consellera ha valorat molt positivament el treball realitzat en aquests projectes "per a que l'espai de la ciutat siga un espai amable, acollidor, i un espai que també brinde igualtat d'oportunitats en un camí cap a una societat inclusiva".

Tant la vicepresidenta com el regidor de Coordinació de Projectes han mostrat la seua satisfacció per la línia de col·laboració i lleialtat que existeix entre les administracions.

"Ací també hem passat del paradigma de la competitivitat i la competència deslleial entre institucions, a un paradigma de coordinació i col·laboració entre institucions", han coincidit a assenyalar.