L'Ajuntament d'Alacant contractarà un total de 74 persones en situació de desocupació

Informació de l'hemeroteca de notícies municipals per tindre una antiguitat superior a 2 anys

Aturats de llarga duració i majors de 30 anys

Plan 'Avalem Experiencia'

Alacant, 8 de novembre de 2017

L'Ajuntament d'Alacant contractarà un total de 74 persones en situació de desocupació de llarga duració i majors de 30 anys

L'Ajuntament d'Alacant comptarà amb 1.011.075 euros per a la contractació de més de 50 persones en situació de desocupació de llarga duració, així com 296.211 per a 24 parats d'edat igual o superior a 30 anys. Un total de 1.307.287,78 euros per a la contractació de 74 persones abans del 31 de desembre de 2017. Esta subvenció procedix dels projectes EMCORD i EMCORP convocats pel Servici Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF).

El passat 9 de juliol de 2017 es va presentar en el Registre d'entrada de la Direcció General d'Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana, la sol·licitud de subvenció per a la contractació de persones en situació de desocupació de llarga duració.

Des de la Regidoria de Recursos Humans, l'edil Carlos Giménez ha volgut destacar que 'des de el començament d'este mandat hem generat 285 ocupacions directes i estem donant nous servicis a la ciutadania amb una atenció personalitzada des del 010, el Servici d'Atenció Integral a la Ciutadania (SAIC), l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i les xarxes socials; tots englobats en la Regidoria de RRHH, Organització i Qualitat de l'Ajuntament d'Alacant'.

El Pla 'Avalem Experiència' té com a fi fomentar la integració sociolaboral que engloba els projectes EMCORD i EMCORP, els objectius dels quals respectivament són l'activació de les persones que porten en desocupació més de dotze mesos dins d'un període de díhuit, que hagen realitzat l'itinerari personalitzat d'inserció, i aquells parats d'igual o més de 30 anys.

Giménez assenyala a més que des de juny de 2015 a agost de 2017 hi ha hagut 368 contractacions i que 'amb estes noves 74 incorporacions, augmenta el nombre de contractes laborals a 250, sent al desembre un total de 442 persones les que deixen d'engrossir les files de la desocupació en Alacant'.

 

 

 

 

Informació complementària