Edifici municipal El Claustro

Tipo de equipamiento: 
Espais polivalents

L'edifici municipal “EL CLAUSTRO”, gestionat pel Patronato Municipal de la Vivienda, va obrir les seues portes al setembre de 2009, està compost de dues plantes amb usos molt diferents, la planta superior alberga oficines administratives que donen suport al Programa d'Intermediació Social Immobiliària, Pla NEA i al Pla RACHA.

La planta inferior, amb accés des del carrer Llauradors, compta amb un conjunt d'instal·lacions dissenyades per a posar a la disposició de quantes entitats públiques i associacions o fundacions sense ànim de lucre precisen de un espai on desenvolupar les seues idees. Set sales denominades CLAU, estan disposades per a acollir reunions, assajos, presentacions, tallers, conferències, cinema, etc…O quasi qualsevol proposta que idee el seu usuari.

L'ús de la planta inferior està basat en l'autogestió dels usuaris que sol·liciten una targeta en la planta superior, prèvia identificació i explicació de l'activitat a desenvolupar. En la façana de cristall de la planta superior es projecten en les seues pantalles, exposicions digitals quan cau la nit.

Si vols realitzar la teua idea, només has d'acostar-te pel CLAUSTRO, en horari de dilluns a divendres, de 09.00 h a 14.00 h, amb els estatuts de la teua associació, C.I.F., DNI del representant i la sol·licitud de sala emplenada. Una vegada autoritzada l'activitat, t'entregarem la teua autorització juntament amb la targeta per a l'accés en la data convinguda.

L'horari de les activitats podrà ser de 08:00h-00:00h., els 365 dies a l'any.

 

Ubicación: 
Calle
Llauradors
Informació complementària
Galería de Imágenes: 
Galería de imágenes del edificio municipal El Claustro
Edificio municipal El Claustro. Vista exterior
Edificio municipal El Claustro. Vista exterior
Edificio municipal El Claustro. Vista interior
Edificio municipal El Claustro. Vista interior