Taller. Mapes sonors. Narratives espacials Del 4 al 8 d'octubre. Gratuït, amb inscripció.

Imagen relacionada

 

El taller aborda el paisatge sonor i la generació de contingut multimèdia creat per acomodar-se als distints formats i en especial a la narrativa espacial. 

Es tracta d'un taller pràctic de projectes que tenen com a propòsit aproximar-se als processos de creació d'una obra des de la seua idea inicial passant per la seua concreció en un projecte possible, fins la realització final analitzant els processos creatius i els fluxos de treball necessaris en la producció del contingut en funció del seu format d'exhibició. 

Aquest taller és gratuït i està subjecte a selecció. Les persones interessades hauran d'enviar en el formulari d'inscripció un breu currículum i la seua idea de projecte. 

Durant les primeres jornades del taller, aquestes propostes seran presentades en comú per a crear grups de treball amb interessos afins i perfils complementaris que permeten potenciar la seua posada en marxa. Després de la finalització del taller, hi haurà un seguiment dels projectes plantejats. 

Es realitzarà una selecció entre totes les sol.licituds. Les admeses rebran una comunicació per correu electrònic dies abans del començament del taller. 

Horari de realizació: 4, 5, 6 i 7 d'octubre de 15.30 a 17.30. Dia 8 12 a 14 hores.

Inscripciones aquí

 

Data i lloc de realització
4 de octubre de 2016 a 8 de octubre de 2016