La Regidoria de Cultura, amb el festival La Poesía es Noticia

El regidor Daniel Simón defensa que la nova edició de l'esdeveniment explote les connexions entre poesia i noves tecnologies en el centre Cigarreres.
Imagen relacionada

-- La Casa de la Música, el Centre de les Arts i el Box S1 de Cultura Contemporània de Cigarreres son equipaments de Cultura que acolliran actes del festival en octubre i novembre.    

Alacant. Dimarts 11 d'octubre de 2016.
El regidor de Cultura d'Alacant, Daniel Simón, ha celebrat que el festival La Poesia és Notícia s'haja fet un buit en la programació d'esdeveniments de la ciutat i ha proposat que la seua nova edició, prevista per a abril, explote les connexions entre noves tecnologies i poesia. El centre cultural municipal Cigarreres seria una plataforma idònia per a impulsar aqueixa novetat, segons ha explicat en la roda de premsa celebrada avui per a difondre el programa de la Poesia és Notícia. 

El gestor cultural Juanjo Cervetto, creador del festival, ha donat a conèixer en la compareixença de premsa, que ha tingut lloc en la seu de la UA del centre de la ciutat, que el festival va reunir a unes 2.000 persones en l'edició amb la qual es va donar a conèixer, la qual cosa li ha animat a tornar a compartir les nostres emocions entorn de la poesia. 

Aquesta segona edició es desenvoluparà amb el lema "Verso" i seguint amb l'objectiu de convertir Alacant en un escenari on la paraula, les emocions i la creació torna a convertir-se en una iniciativa d'integració de la ciutadania, segons Cervetto. El programa proposa, a més, activitats a Sant Joan, Villena i La Vila. 

Els actes de la Poesia és Notícia s'iniciaran el divendres, 14 d'octubre, a Alacant amb el recital en Viva la Pepa (sobre la nova poesia denominada la Rima JB) i finalitzaran el divendres 25 de novembre, a Villena amb la presentació de la col·lecció de poesia EL Puente de los Espejos. 

El festival està organitzat per l'entitat d'empreniment cultural Eléctrico Romance, que tracta de diversificar i desconcentrar l'oferta cultural pel conjunt de la ciutat i província amb propostes que facen possible la màxima difusió dels seus creadors i promotors, així com establir nous llaços col·laboratius des del sector empresarial que recolzen l'oferta cultural de la ciutat i la província.

Al costat d'Eléctrico Romance s'han posicionat les Regidories de Cultura d'Alacant i Sant Joan, la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Aigües d'Alacant i la consultora de comunicació Grupoidex.

En la presentació de les activitats, a més de Daniel Simón i Cervetto, han pres part Jorge Olcina, director de la Seu Universitària Alacant, i Sergio Sánchez, directiu d'Aigües.

En el programa adjunt es detallen els actes del festival.
En la imatge, Daniel Simón, al costat de Cervetto, Jorge Olcina i Sergio Sánchez, en la presentació.

Informació complementària
Galería de Imágenes: 
La Poesía es Noticia. Festival.
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada