Consulta Ciutadana: "Decideix el nom del teu barri – Pau2"

L'associació de veïns Pau II-Sant Blai proposa una consulta ciutadana per a valorar i contrastar la decisió sobre la denominació per a la constitució del barri
Zona PAU2

Convoca la consulta l'Associació de Veïns del PAU2.

Organitzen i donen suport les regidories de Noves Tecnologies, Innovació i Informàtica, Estadística i Participació Ciutadana.

L'associació de veïns Pau II – Sant Blai, a proposta de l'assemblea de veïns celebrada el passat 20 de febrer, tal com arreplega l'acta d'aquesta assemblea en el punt 4, vol elevar a tots els veïns del barri una consulta ciutadana per a valorar i contrastar la decisió sobre la denominació per a la constitució del barri.

Després de diverses assemblees veïnals realitzades, s'ha adoptat la decisió de tramitar la constitució formal i legal de “barri”.

Així mateix s'han votat les opcions proposades per al nom del barri constituent i ha resultat que la més recolzada és la de: Barri La Pau-La Paz.

Aquesta denominació atén a dos motius principals, per un costat i principalment, donar rellevància al nom de la plaça central del barri; i per un altre, constatar l'ambient tranquil i de pau del nostre barri; per descomptat, també fem l'ullet a la denominació per la qual se'l coneixia fins ara, de Pau II, que si bé només és una denominació urbanística, ha servit per a identificar-lo durant aquest temps.

L'objectiu d'aquesta consulta és ratificar la proposta com a nom del barri: Barri La Pau-La Paz.

Per a poder participar en la consulta, cal estar empadronat a la zona PAU2 amb data 10 de juliol de 2017 i ser major d'edat.

La consulta estarà activa des del 10 fins al 19 de juliol de 2017, ambdós inclosos.