Subvencions a l'Esport Escolar 2023

Desescalada Instalaciones Deportivas

 

SUBVENCIONS A l'ESPORT ESCOLAR, ANUALITAT 2023

L'objecte de la present convocatòria és regular la concessió, per a la temporada 2022/2023, de subvencions a entitats radicades en el municipi d'Alacant que hagen participat en la convocatòria del “Esport Escolar Municipal d'Alacant”.

La finalitat és contribuir a la participació continuada en competicions de l'esmentat esport escolar, ajudant a sufragar part de les despeses ocasionades per això.

La dotació pressupostària màxima destinada a aquesta convocatòria serà de 35.000 €.

La concessió de la subvenció s'efectuarà en règim de concurrència competitiva mitjançant convocatòria i procediment selectiu únic.

IMPORTANT

Es presenta sol·licitud i justificació en el mateix termini, per la qual cosa s'ha de realitzar el tràmit de presentació de sol·licitud i també el tràmit de presentació de la justificació.

ON TRAMITAR

En la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Alacant.

Accés a la presentació de la sol·licitud

Accés a la presentació de la justificació

CONTACTE

Per a qualsevol consulta o aclariment sobre la convocatòria, contactar en el correu: subvenciones.deportes@alicante.es

Per a qualsevol consulta o aclariment sobre els requeriments tècnics de la Seu Electrònica, contactar en el correu: tramit.online@alicante.es

AVÍS LEGAL

La informació proporcionada és a títol informatiu i en cap cas substitueix a les bases reguladores de la convocatòria, en cas de discrepància només es tindrà en compte el contingut en les citades bases.

ALTA DE TERCERS (MOLT IMPORTANT)

En realitzar-se el pagament de la subvenció mitjançant transferència bancària, és condició indispensable, que l'entitat estiga donada d'Alta com a Tercer en la Tresoreria Municipal de l'Ajuntament d'Alacant. En el cas de no estar donada d'alta, necessitar rectificar alguna dada personal o modificar el compte bancari, s'haurà de realitzar el tràmit amb caràcter previ a la presentació de la sol·licitud.

En l'enllaç es disposa d'informació per a la realització d'aquest tràmit.

En realitzar el tràmit en la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Alacant, s'haurà d'adjuntar la  següent documentació en format PDF:

a) Fotocòpia CIF.

b) En el cas de no ser una associació o entitat esportiva, document acreditatiu de la representació.

c) En el cas de no ser un centre d'ensenyament, associació o entitat esportiva, estatuts de l'entitat.

d) En el cas de ser una associació o entitat esportiva, s'ha d'aportar un dels documents següents: Acta nomenament de la Junta Directiva de l'entitat, Certificat expedit pel secretari de l'entitat recollint la composició de la Junta Directiva o Certificat oficial amb indicació d'aquesta Junta Directiva.

e) En el cas de ser una associació o entitat esportiva, declaració responsable en la qual s'indique que s'ha celebrat una sessió de la junta directiva per a acordar la sol·licitud de la convocatòria (No és necessari adjuntar-la, es declara en signar el tràmit de la sol·licitud electrònica).

f) Si l'entitat realitza accions destinades a col·lectius en situacions de vulnerabilitat i/o exclusió social, una memòria explicativa en la qual es relacionen detalladament les actuacions desenvolupades a favor dels citats col·lectius.

En el formulari de la sol·licitud, es pot autoritzar la Regidoria d'Esports l'accés a la Tresoreria de l'Ajuntament d'Alacant i a l'Agència Estatal d'Administració Tributària, per a verificar que l'entitat està al corrent de les seues obligacions tributàries i a la Tresoreria General de la Seguretat Social per a verificar que l'entitat no té deutes amb el citat organisme.

En el cas que no s'autoritze l'accés a la consulta d'aquestes dades, s'haurà d'aportar els certificats ORIGINALS positius, a nom de l'entitat, d'estar al corrent de les obligacions tributàries amb la Tresoreria de l'Ajuntament d'Alacant i amb l'Agència Estatal d'Administració Tributària, i de no tindre deutes amb la Tresoreria General de la Seguretat Social; a l'efecte d'obtindre una subvenció atorgada per les Administracions Públiques, d'acord amb el que s'estableix per la LGS. Aquests certificats tenen una validesa de 6 mesos des de la data de la seua expedició, tal com s'indica en l'art. 23.3 del RLGS.

Presentació
Plazo de presentación: 
6 de novembre de 2023 a 24 de novembre de 2023
Documentación a presentar: 

En realitzar el tràmit de justificació, s'haurà d'adjuntar (en format PDF) la documentació ORIGINAL justificativa de les despeses produïdes, que seran factures i altres documents de valor probatori amb validesa en el tràfic mercantil o amb eficàcia administrativa, en els termes establits reglamentàriament. Pel que concerneix les factures es complirà el que s'estableix en el Reial decret 1619/2012, de 30 de novembre, Reglament pel qual es regulen les obligacions de facturació.

La subvenció màxima a percebre per cada entitat beneficiària serà de dues mil euros (2.000 euros).

Les despeses subvencionables hauran de produir-se i realitzar-se dins del termini comprés entre l'1 de setembre de 2022 i el 31 de maig de 2023.

Tindran la consideració de despeses subvencionables, referent a la present convocatòria, les despeses indicades a continuació, segons els termes previstos en l'article 31 de la LGS.

DESPESES CONDICIONS JUSTIFICACIÓ DE LA DESPESA

Material esportiu

Adquisició de material destinat a les modalitats esportives desenvolupades per l'entitat dins de l'Esport Escolar Municipal, inclou tant material esportiu com equipaments esportius.

Factura amb indicació expressa del material subministrat.

Material informàtic i d'oficina

Adquisició de material destinat a la gestió de la participació en l'Esport Escolar Municipal.

Factura amb indicació expressa del material subministrat.

Salut esportiva

Subministraments de farmaciola mèdica.

Adquisició de desfibril·ladors.

Factura amb indicació expressa del material subministrat.

Segurs

Mutualitats esportives, assegurances de responsabilitat civil de l'entitat o assegurança d'accidents relacionats amb la competició.

Certificat o document expedit per la mutualitat o asseguradora. Si en aquest document no es fa constar que el pagament ha sigut realitzat, s'adjuntarà justificant que l'acredite.

Monitors

Nòmines de monitors/entrenadors esportius.

Pagaments realitzats a empreses pel servei de monitors/entrenadors esportius.

En el cas de nòmines, per cada mensualitat que es vulga justificar, s'adjuntarà: nòmina, RLC (Relació de Liquidació de Cotitzacions) i RNT (Relació Nominal de Treballadors), tot això del mes corresponent.

En altres casos, factura amb indicació expressa del servei realitzat.

En les bases de la convocatòria es pot trobar més informació sobre la documentació a aportar per a la justificació.

Accés a la presentació de la justificació en la Seu Electrònica

Formas de Presentación

Informació complementària