Informació Turística d'Alacant

Cartel Alicante City & Beach

Informació Turística d'Alacant

El Patronat Municipal de Turisme i Platges d’Alacant és l’organisme autònom municipal encarregat de la promoció i difusió turística de la ciutat com a destinació turística en mercats nacionals i estrangers. Entre les seues funcions principals es troben; l’assistència a fires nacionals i internacionals de turisme, l’elaboració de fullets i tot tipus de material promocional, les campanyes publicitàries, la col·laboració amb altres entitats públiques i privades en la promoció conjunta de la destinació, els mapes turístics, la pàgina web i altres estratègies que tinguen com a objectiu atreure turistes cap a la ciutat d’Alacant.

'Alicante City & Beach' oferix informació pràctica de la ciutat relacionada amb els transports, allotjament, gastronomia, museus i sales d'exposicions, platges, festes i tradicions, rutes turístiques i agenda d'esdeveniments.

Mapes, fullets, guies i APPS

A través de la seua pàgina web es poden descarregar mapes i plans de la ciutat, guies turístiques, fullets informatius sobre la gastronomia, platges i activitats esportives, entre altres. A més, oferix informació sobre distintes aplicacions mòbils sobre la ciutat, així com de l'estat de les platges. 

Consulta el llistat de les distintes Oficines de Turisme de la ciutat ACÍ

Accedix a tota la informació turística de la ciutat d'Alacant en 'Alicante City & Beach'

Una altra informació: 

'Alacant Convention Bureau'. Departament especialitzat en la promoció i captació de congressos i reunions del Patronat Municipal de Turisme d'Alacant. 

'Alacant Film Office'. Oficina Municipal que oferix gratuïtament servicis d'informació, assessorament i tramitació administrativa als professionals el sector audiovisual que desitgen rodar a Alacant.

Alacant Sport Destination

Alacant Ciutat de l'Arròs

Més informació: 

Patronat Municipal de Turisme i Platges d'Alacant 
'Alicante City & Beach'
 
Carrer Cervantes 3 
03002 Alacant. Espanya 
Tel: (+34) 965 14 34 52 
turismo@alicanteturismo.com

 

Informació complementària
Vídeos: 
Esplanada d'Espanya, Alacant
Galería de Imágenes: 
Galería fotográfica de la Ciudad de Alicante
Alicante
Alicante
Alicante
Alicante
Alicante
Alicante
Alicante