PARK (ing) Day 2019

PARK (ing) Day 2019
Temática del evento: 
Otros
Formato del evento: 
Otros

La Regidoria de Medi Ambient coorganitza amb Leroy Merlín i Geamur, la quinta edició de PARK (ing) Day, el divendres 20 de setembre.

En aquesta edició es duplica l'espai de l'esdeveniment destinat a l'estand i el jardí, ocupant dues zones al centre de la ciutat: Geamur muntarà un estand amb un jardí efímer a la zona d'aparcament del número 3 de la plaça de Calvo Sotelo i, d'altra banda, Leroy Merlín muntarà el seu estand a l'altura del número 19 del carrer de Susana LLanera i la seua confluència amb l'alacantina plaça Nova, on s'inclourà una zona de tallers. Amb aquest tipus de jardins efímers es pretén sorprendre els transeünts i fer-los sentir, d'una ullada, els beneficis que aporta una àrea verda enfront del gris de la ciutat.

PARK (ing) Day és un esdeveniment anual obert a la participació de la ciutadania que consisteix a transformar durant un dia, una o unes quantes places d'aparcament en un jardí efímer o activitat alternativa. L'objectiu és explicar a ciutadanes i ciutadans la relació entre el nombre de zones verdes i la seua qualitat de vida, així com cridar l'atenció sobre la necessitat d'augmentar els espais verds a les ciutats.

El projecte PARK (ing) Day va nàixer el 2005, a San Francisco (EE.UU.) i s'ha convertit en un moviment mundial obert que ha aconseguit la participació d'unes mil instal·lacions en tot el món en les últimes edicions, situades en 35 països diferents.

Data i lloc de realització
20 de setembre de 2019
- 10:00 h
a 20:00 h
Plaza
Calvo Sotelo, 3 i Plaça Nova