'Pedra a pedra'.

Diumenge 14 d´abril
Imagen relacionada con esta información

Aquest cap de setmana, l'aljub renaixentista del castell de Santa Bàrbara obri per primera vegada les portes als més xicotets, acompanyats de la seua família. Aquest espai, considerat com el més especial i misteriós del castell, rebrà diumenge la Companyia Tian Gombau. L'Home Dibuixat, que ens oferirà l'obra 'Pedra a pedra'.

Hi haurà una representació en castellà a les 12.00h i una altra en valencià a les 13.00h. La regidora de Cultura, María Dolores Padilla, ens recorda que “Pedra a pedra” compta amb més de 1.600 representacions realitzades en 40 països i 4 continents. Ha rebut 19 premis (7 nacionals i 12 internacionals) i una nominació als Premis Max. La seua presència a la fortalesa, la seua cuidada presentació i exquisida sensibilitat, converteixen aquesta experiència en un esdeveniment únic i imprescindible entre les propostes culturals del cap de setmana.

L'entrada és gratuïta i limitada a l'aforament de la sala, això sí, amb inscripció prèvia a través del web:

Com sempre, es recomana l'ús del servei d'ascensors per a accedir al castell de Santa Bàrbara. Ascensors a l'avinguda de Juan Bautista Lafora – Enfront de la platja del Postiguet. 2,70€ per persona, viatge de pujada i baixada.