Negre 2021.Convocatòria per a presentació de projectes expositius audiovisuals de caràcter artístic per a la seua exhibició en Las Cigarreras

Buit Negre

NEGRE 2021 - CONVOCATÒRIA SCROLL

CONVOCATÒRIA TANCADA

OBJECTIU DE LA CONVOCATÒRIA

La Regidoria de Cultura obri la I Convocatòria pública de presentació de projectes expositius audiovisuals de caràcter artístic per a la seua exhibició dins del projecte NEGRE a la Sala Audiovisual de la Caixa Blanca del Centre Cultural Les Cigarreras, per a l'any 2021 i 2022, com a complement a altres propostes expositives fruit d'iniciatives institucionals, municipals i/o de la col·laboració amb altres institucions públiques i privades.

Els projectes seleccionats seran objecte cadascun d'ells d'una exposició organitzada (entre l'any 2021 i 2022) dins del projecte NEGRE a la Sala Audiovisual de la Caixa Blanca del Centre Cultural Les Cigarreras.

El termini de presentació d'instàncies serà del 30 de març al 28 abril, tots dos inclusivament.

S'estableix una dotació econòmica per a cadascun dels 3 projectes de 2.000€, impostos inclosos. Serà abonada en 2 pagaments estant sotmesa a retencions establides per la legislació fiscal per a les rendes del treball.

Tota la informació en les bases

Qualsevol consulta o aclariment, per favor contacten en el correu cultura.cigarreras@alicante.es

Presentació
Plazo de presentación: 
30 de març de 2021 a 28 de abril de 2021
Bases: 
Documentación a presentar: 

Veure en las bases

Formas de Presentación

Informació complementària
Documentación: