Convocatòria Estètiques Transversals- Ecositemes de L´oci. València// Castelló//Alacant. Ppresentació fins al 8 de juliol

ESTÉTICAS TRANSVERSALES – ECOSISTEMAS DEL OCIO

ESTÈTIQUES TRANSVERSALS – ECOSISTEMES DE L’OCI

VALÈNCIA // CASTELLÓ // ALACANT
Convocatoria de residència artística i desenvolupament d’un projecte

Convocatòria oberta des del 21 de maig fins al 8 de juliol de 2018. La resolució de la convocatòria es farà pública a la segona meitat de juliol de 2018.

Què ofereix:

IDENSITAT i el CONSORCI DE MUSEUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA ofereixen tres residències a artistes o col·lectius per desenvolupar un projecte en el context social de les ciutats de València, Castelló i Alacant, en col·laboració amb el Centre del Carme Cultura Contemporània, el Museu de Belles Arts de Castelló i el Centre Cultural Las Cigarreras d’Alacant.

Duració:

Les residències tenen una temporalitat de dos mesos a desenvolupar entre setembre de 2018 i març de 2019 i tenen per objectiu realitzar un projecte contextualitzat, vinculat al procés activat per IDENSITAT i sobre la temàtica Ecosistemes de l’Oci.

A qui es dirigeix: 

La convocatòria està dirigida a artistes o col·lectius, interessats a desenvolupar un projecte en els contextos socials on s’inscriu la proposta i sobre la temàtica plantejada. Cal tenir domini del castellà i/o valencià. Es seleccionarà un projecte per a cadascuna de les ciudades.

Dates per a realitzar les residències: 

Castelló: del 17 de setembre al 18 de novembre de 2018.
Alacant: de l’1 d’octubre al 2 de desembre de 2018.
València: del 15 de gener al 17 de març de el 2019.

Presentació
Plazo de presentación: 
21 de maig de 2018 a 8 de juliol de 2018
Documentación a presentar: 

Les propostes s’hauran de remetre en format digital utilitzant el formulari específic, omplint cada un dels camps i adjuntant en un únic document en format PDF (màxim 8 Mb) que inclogui:

– Proposta / preprojecte: document escrit que definisca les línies bàsiques del projecte (3-4 pàgines), indicant una metodologia de treball que tinga en compte els elements assenyalats, i el lloc escollit per a desenvolupar-lo (l’organització es reserva el dret a suggerir modificacions en relació amb els llocs proposats).

– Un màxim de 10 imatges de treballs previs i/o relacionats amb la proposta per facilitar la comprensió del projecte.

– Currículum dels membres del projecte especificant un representant, o currículum individual en el cas de persones físiques.

– Una carta que especifique l’interès a participar en l’convocatòria.

– Dades de contacte (nom, telèfon, e-mail i adreça postal).

La convocatòria està oberta des del 21 de maig fins al 8 de juliol. La resolució de la convocatòria es farà pública a finals de juliol de 2018.

Més informació en les bases

Formas de Presentación

Informació complementària