Convocatòria d'ajudes Pla Resistir Ciutat d'Alacant

Ayudas Plan Resistir Ciudad de Alicante

El Pla Resistir Ciutat d'Alacant és un pla de xoc posat en marxa per la Generalitat Valenciana, la Diputació Provincial d'Alacant i l'Ajuntament d'Alacant, per a ajudar econòmicament els sectors més afectats per les restriccions sanitàries, que s'han vist obligats a tancar o suspendre les seues activitats com a mesura preventiva.

Les ajudes van dirigides a autònoms i xicotetes empreses de fins a 10 treballadors dels sectors de l'hostaleria, la restauració, l'oci, la cultura, els mercats ambulants, l'allotjament, l'activitat museística o els gimnasos, entre d'altres.

Les persones sol·licitants podran obtindre ajudes directes de 2.000 euros, als quals es podran afegir altres 200 euros per cada treballador al seu compte donat d'alta abans del 31 de desembre de 2020.

Fes clic ací per a més informació sobre aquesta convocatòria.

ATENCIÓ: la sol·licitud de cita prèvia s'obrirà el dia 19 de febrer i la presentació de sol·licituds estarà oberta del 22 de febrer al 12 de març de 2021

Presentació
Plazo de presentación: 
22 de febrer de 2021 a 12 de març de 2021
Documentación a presentar: 

El tràmit de presentació es realitza en dos passos:

  • Sol·licitar cita prèvia a través d'aquest enllaç: CITA PRÈVIA- obert a partir del dia 19 de febrer de 2021 (no necessita disposar de certificat o firma digital).
  • El dia i l'hora assignats, accedisca a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alacant per a PRESENTAR LA SOL·LICITUD (cal disposar del certificat digital).

Formas de Presentación

Informació complementària
Vídeos: 
Vídeo tutorial presentació Ajudes Pla Resistir