Convocatòria per a la cessió temporal de boxes per al desenvolupament de projectes culturals en Las Cigarreras

Imagen relacionada

El Centre Cultural Les Cigarreres és un espai de suport a la creativitat, a l'empreniment, al talent i la innovació tecnològica en la ciutat.

En el marc del programa de les Cigarreres s'obri aquesta convocatòria per al desenvolupament de projectes en els “Boxes”, espais en el soterrani de Cultura Contemporània de les Cigarreres, que centren la seua actuació entorn de la música, les arts escèniques, les arts visuals, cultura digital, audiovisual, o qualsevol altra forma de manifestació cultural contemporània. Es concep com a lloc de trobada de col·lectius, creadors i de propostes multidisciplinàries enfocades a la cultura contemporània emergent, la innovació tecnològica, i l'empreniment en l'àmbit de la cultura.

Es tracta d'una convocatòria oberta i permanent, depenent a cada moment de l'efectiva disponibilitat i compromisos de las Cigarreres en relació a la seua programació que acollirà projectes culturals que estiguen en fase de creació, que vagen a començar la fase de producció o que ja estiguen en desenvolupament que requerisquen d'un ús funcional i/o immediat de l'espai.

Termini de presentació del 2 al 20 març, tots dos inclusivament.

Per a la presentació per internet és necessari disposar de certificat digital i realitzar la seua presentació amb els navegadors internet explorer o mozilla firefox

Presentació
Plazo de presentación: 
2 de març de 2017 a 20 de març de 2017
Bases: 

Formas de Presentación