Concurs de projectes de producció de teatre, dansa i circ, Alacant a Escena 2020

Alacant a Escena

Es convoca el present concurs per a possibilitar la creació de tres produccions inèdites de teatre, dansa o circ que formaran part de la programació de la mostra “Alacant a Escena 2020”.

Aquest concurs respon a l'objectiu de suport a la creació en l'àmbit de les arts escèniques i al foment de l'ocupació cultural atenent al paper institucional de dinamització i promoció d'aquells col·lectius i artistes en procés de consolidació professional que es dediquen al Teatre, la Dansa i el Circ, amb especial atenció a aquells que es troben implantats territorialment en l'àmbit competencial de l'Ajuntament i la Diputació d'Alacant.

L'objecte del present concurs és la selecció de projectes emergents de producció d'un muntatge concret de teatre, de dansa o de circ inèdits que seran estrenats en la primera quinzena del mes d'octubre de 2020 en equipaments municipals o altres espais escènics de la ciutat, en funció de les característiques artístiques dels espectacles seleccionats.

Termini de presentació: Els terminis de presentació de les sol·licituds queden interromputs.

El còmput dels terminis es reprendrà en el moment en què perda vigència el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19, o en el seu cas les pròrrogues d'aquest. En aqueix moment informarem del nou termini.

La presentació de sol·licituds continuarà activa durant tot aquest temps en la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Alacant.

Tota la informació en les bases

ON TRAMITAR

PREGUNTES FREQÜENTS

Presentació
Plazo de presentación: 
25 de febrer de 2020 a 16 de abril de 2020
Bases: 
Documentación a presentar: 

Ver en las bases

Formas de Presentación