Concurs de projectes de producció de teatre, dansa i circ, Alacant a Escena 2020

Alacant a Escena

Es convoca el present concurs per a possibilitar la creació de tres produccions inèdites de teatre, dansa o circ que formaran part de la programació de la mostra “Alacant a Escena 2020”.

Aquest concurs respon a l'objectiu de suport a la creació en l'àmbit de les arts escèniques i al foment de l'ocupació cultural atenent al paper institucional de dinamització i promoció d'aquells col·lectius i artistes en procés de consolidació professional que es dediquen al Teatre, la Dansa i el Circ, amb especial atenció a aquells que es troben implantats territorialment en l'àmbit competencial de l'Ajuntament i la Diputació d'Alacant.

L'objecte del present concurs és la selecció de projectes emergents de producció d'un muntatge concret de teatre, de dansa o de circ inèdits que seran estrenats en la primera quinzena del mes d'octubre de 2020 en equipaments municipals o altres espais escènics de la ciutat, en funció de les característiques artístiques dels espectacles seleccionats.

Termini de presentació:

De conformitat amb els disposat en l'art. 9 del Reial decret 537/2020, de 22 de maig, pel qual es prorroga l'estat d'alarma declarat pel Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, el termini per a la presentació de sol·licituds a aquesta convocatòria es reprendrà amb efectes des de l'1 de juny de 2020.

Data fi de presentació de propostes, 11 de juny.

Tota la informació en les bases

ON TRAMITAR

PREGUNTES FREQÜENTS

Presentació
Plazo de presentación: 
25 de febrer de 2020 a 11 de juny de 2020
Bases: 
Documentación a presentar: 

Ver en las bases

Formas de Presentación