Bo comerç Alacant

BONO COMERCIO ALICANTE 2021

Objecte

L'objecte del programa “Bons de Comerç 2021” és potenciar les compres en el municipi d'Alacant,

Bo

El valor de 10 euros, que es podrà aplicar com a descompte a les compres, almenys, del doble del valor del bo.

El bo es presentarà en l'establiment col·laborador triat, descarregat en un dispositiu mòbil o ben imprés. Pot canviar fins a quatre bons de 10 euros cadascun en una mateixa compra, sempre que aquesta siga de, almenys, el doble del valor del bo o de la suma dels bons.

Beneficiaris

les persones físiques majors d'edat, empadronades en el municipi d'Alacant, que disposen de DNI o NIE, que sol·liciten fins a quatre bons de comerç i els descompten en les compres realitzades en els establiments comercials adherits al programa de bons de comerç 2021.

Sol-licituds

La presentació de sol·licituds per a obtindre els bons de comerç es realitzarà en el sistema electrònic de cita prèvia citaprevia.alicante.es. En este tràmit se seleccionarà data per a obtindre els bons, requerint-se únicament DNI/NIE de la persona que sol·licitarà l'ajuda (bons) , no requerix firma electrònica. Una vegada omplida la sol·licitud en el sistema "cita prèvia", rebrà en la seua adreça de correu electrònic el bo sol·licitat que tindrà una validesa de 10 dies naturals des de la data seleccionada en la cita prèvia.

ENLLAÇ Al LLISTAT D'ESTABLIMENTS COL·LABORADORS

 

Presentació
Plazo de presentación: 
17 de juny de 2021 a 22 de octubre de 2021

Formas de Presentación