Programa de Nadal 2018-2019

Viu la il·lusió del Nadal a Alacant
Programa de Navidad 2018-2019

La Regidoria de Festes presenta la programació nadalenca 'Viu la il·lusió del Nadal' 2018-2019.

  • Línia d'autobús gratuïta sota el nom de l'Autobús del Nadal'.

L''Autobús del Nadal' entrarà en funcionament en el període comprés entre el 21 de desembre i el 4 de gener, tots dos inclusivament. Aquesta Línia prestarà servei cada deu minuts, des de les 09.00 hores fins a les 22.30 hores. Aquesta línia tindrà la seua capçalera a l'Esplanada d'Espanya i dues parades, una a Plaça d'Espanya i una altra en Avinguda de Federico Soto núm. 6.

  • Videomapping a la Plaça de l'Ajuntament. A través d'un vídeo narratiu es relatarà, a manera d'espectacular viatge multimèdia, el vincle entre Papà Noel i Alacant
  • La Casa de Pare Noel es trasllada al Panteó de Quijano.
  • La Pista de Gel estarà instal·lada a l'interior de la Plaça de Bous, juntament amb altres atraccions com el tobogan, o el Wipeout.
  • Venda de tiquets per a les cadires de la Cavalcada: Del 19 de desembre al 5 de gener a les taquilles de la Plaça de Bous (màx. 5 tiquets per persona), en horari de 09:00 a 19:00 horas. Preu: 3€. La cavalcada compta enguany amb una fi solidària ja que es donaran els beneficis a Càritas i s'ha tret una fila zero, i tot el recaptat en aqueixa fila es donarà. 

Més informació ACÍ.

 

Informació complementària