Pla de trànsit per obres en l'eix Canalejas-Marvá i front litoral

Des del 26 de juny l'eix Canalejas-Marvá. Front litoral obert ja al trànsit.
Mapa de obras de la ciudad desde el 26 de junio de 2023

PLA DE TRÀNSIT PER OBRES EN L'EIX CANALEJAS-MARVÁ I FRONT LITORAL

  • Des del 26 de juny de 2023: eix del Passeig de Canalejas, doctor Gadea, Federico Soto i General Marvá, fins a la seua confluència amb l'avinguda Benito Pérez Galdós.

  • Front litoral obert ja al trànsit.

L'Ajuntament d'Alacant activarà des del pròxim 26 de juny de 2023 un dispositiu especial davant el tall al trànsit de l'eix del Passeig de Canalejas, doctor Gadea, Federico Soto i General Marvá, fins a la seua confluència amb l'avinguda Benito Pérez Galdós, que s'estendrà a partir del dilluns 3 de juliol al tram del Passeig dels Màrtirs de la Llibertat entre Porta de la Mar i la plaça de Canalejas, en paral·lel a l'Esplanada, per a concloure les obres de renovació del front litoral d'Alacant.

Duració:

Les obres en l'eix Canalejas-Marvá es prolongaran fins a final d'any, mentre que les del front litoral està previst que duren dos mesos i acaben abans d'iniciar-se el curs escolar.

Vies alternatives:

L'àrea de Trànsit recomana als conductors evitar el front litoral i utilitzar les circumval·lacions de l'autovia A-70, Via Parc i Gran Via per a desplaçar-se per la ciutat, a més de l'ús dels aparcaments dissuasius i del transport públic.

Quant a l'accés i eixida del centre tradicional es mantindran obertes durant tot aquest període el carrer Reis Catòlics per a entrar i l'avinguda de Maisonnave per a eixir. També romandrà operatives amb normalitat les avingudes Jaume II, Alfons X el Savi i L'Estació a través de la plaça dels Estels. També estarà operativa la Rambla, així com el carrer Sant Ferran i resta de vies del centre tradicional.

Més informació

Modificació de recorreguts d'autobús

Desviaments d'autobús amb motiu de les obres en la zona centre de la ciutat.

Més informació

 

Informació complementària
Galería de Imágenes: 
Frente Litoral
Plano de Obras Paseo Martires
Plano Paseo Martires
Plano Avenida de Loring
Plano de Obras Plaza Canalejas
Plano Puerta del Mar