Comença la instal·lació de nous Ciberquioscos SAIC

Per a facilitar a la ciutadania la realització de tràmits municipals
Imagen de los nuevos ciberkioscos digitales

COMENÇA LA INSTAL·LACIÓ DE NOUS CIBERQUIOSCOS SAIC

La regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alacant ha iniciat la descàrrega i instal·lació dels quinze nous ciberquioscos SAIC per a facilitar a la ciutadania la realització de tràmits municipals com obtindre el certificat d'empadronament, pagament de rebuts o presentar instàncies, entre altres. Els nous ciberquioscos s'instal·laran en diferents espais municipals de la ciutat i entraran en funcionament pròximament després de les proves de funcionament.

Aquest és un dels projectes destacats de l'agenda Smart City d'Alacant per a acostar l'administració electrònica a la ciutadania i reduir l'anomenada 'bretxa digital', per la qual cosa ha sigut triat com a finalista en els Premis Europeus d'Innovació 2023

Més informació:

Nota de premsa

Ciberquiosc OAC 'Cervantes'

Actualment, l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) 'Cervantes' compta amb el primer Ciberquiosc de la ciutat on sol·licitar certificats d'empadronament i pagament de rebuts. Es troba al carrer Cervantes Nº3, en horari de dilluns a dijous laborables de 08.30 a 17.00 hores i els divendres de 08.30 a 14.30 hores.

Més informació