Ciutadans (C's) defensa l'aplicació de beneficis fiscals per a productes amb gluten

En el pròxim ple C's instarà, entre altres mesures, la implantació d'un mapa de restauració amb el distintiu “Alacant sense gluten”
Imagen relacionada

Ciutadans (C's) defensa l'aplicació de beneficis fiscals per a productes alimentaris sense gluten

En el pròxim ple C's instarà, entre altres mesures, la implantació d'un mapa de restauració amb el distintiu “Alacant sense gluten”

Alacant, dimecres 20 de juliol de 2016. “Ciutadans defensa l'aplicació de beneficis fiscals per a productes alimentaris sense gluten”. Així ho ha dit el portaveu municipal en l'Ajuntament d'Alacant, José Luis Cifuentes, qui ha subratllat que “per als celíacs els productes sense gluten són una medicina i per açò s'insta al Govern Central per a adoptar mesures fiscals que contribuïsquen a l'abaratiment dels aliments”.

El pròxim dia 28 de juliol es tractarà en el ple municipal, la Declaració Institucional presentada pel grup municipal de Ciutadans (C's) per a l'adopció de mesures que regulen els aliments per a celíacs. En relació a aquesta iniciativa, Cifuentes ha assegurat que “vol promoure la implementació d'un mapa d'establiments de restauració que compte amb un distintiu oficial que facilite l'oferta gastronòmica a persones amb aquesta intolerància, tant als alacantins com als milers de turistes que ens visiten”